Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έδιναν σε 12χρονο αγόρι μόνο 30 λεπτά ζωής και τώρα κινείται - Για «θεϊκή παρέμβαση» μιλά ο πατέρας του!

Απίστευτο!

11 Νοεμβρίου 2022 08:20
Έδιναν σε 12χρονο αγόρι μόνο 30 λεπτά ζωής και τώρα κινείται - Για «θεϊκή παρέμβαση» μιλά ο πατέρας του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ιστορία με μεγάλη αγωνία αλλά και ανακούφιση έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένας 12χρονος παίκτης του μπέιζ μπολ έπαθε κρανιοεγκεφαλική κάκωση όταν έπεσε από την κουκέτα που κοιμόταν και οι γιατροί του έδιναν ελάχιστο χρόνο ζωής.

Ο 12χρονος παίκτης του μπέιζ μπολ από την Γιούτα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στους κοιτώνες της παιδικής ομάδας. Έπεσε από την κουκέτα, έσπασε το κρανίο του και χτύπησε μία αρτηρία έξω από τον εγκέφαλό του.

Δείτε επίσης: Απίστευτο σκηνικό! Είναι έγκυος 37 εβδομάδων και η κοιλιά της φτάνει μέχρι το στήθος (video)

«Μας είπαν ότι έχει 30 λεπτά ζωής» λέει ο πατέρας του

«Οι γιατροί είπαν πως έχει ακόμα 30 λεπτά ζωής, πως υπήρχε μεγάλη πίεση στον εγκέφαλό του. Και ορίστε τώρα, όχι παραπάνω από 3-4 μέρες μετά και έχει την κινητικότητά του, τις εγκεφαλικές λειτουργίες του και δεν είναι από σύμπτωση», δήλωσε ο πατέρας του 12χρονου. Ο Ίστον υποβλήθηκε σε πολύπλοκη εγχείρηση, τέθηκε σε τεχνητό κώμα και νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Ο πατέρας του παιδιού πιστεύει πως υπάρχει θεϊκή παρέμβαση: «Ο μόνος λόγος που βρίσκεται σε αυτό το σημείο, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι λόγω του Ουράνιου Πατέρας μας και τον τρόπο που δείχνει στους ανθρώπους ότι θαύματα συμβαίνουν». δήλωσε. Για το μόνο που στενοχωρήθηκε ο μικρός Ίστον ήταν το ότι δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στους αγώνες της αγαπημένης ομάδας.

Νόμιζαν ότι αυτή η 17χρονη ήταν έγκυος...Όταν όμως οι γιατροί είδαν την αξονική της πάγωσαν!

Όταν αυτή η 17χρονη έφηβη, η Ολίβια Κέι, πήγε στον γιατρό της, έχοντας μια φουσκωμένη κοιλιά, που πονούσε, τότε εκείνος νόμιζε ότι ήταν έγκυος. Όλα όμως άλλαξαν με αυτό που είδε στην αξονική της λίγο αργότερα...

Μη μπορώντας να διαχειριστεί το πόνο άλλο, η Ολίβια , πλέον 17 ετών, αναγκάστηκε να σπεύσει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μπόρεσαν να καταλάβουν τι πήγαινε στραβά με το «μωρό». Έτσι ενώ πολλές γυναίκες ανακαλύπτουν τρομακτικά πράγματα για το τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά τους με έναν υπέρηχο, αυτή η έφηβη δεν περίμενε αυτό που της συνέβη!

Όπως αποδείχθηκε, η Ολίβια δεν ήταν έγκυος, αλλά είχε έναν όγκο στην αριστερή της ωοθήκη, που ήταν περικυκλωμένη από μια τεράστια κύστη. Ενώ ο ίδιος ο όγκος δεν ήταν μεγάλος, οι διαστάσεις της κύστης ήταν απίστευτες. Όταν οι γιατροί είδαν την αξονική της, ανακάλυψαν ότι η κύστη της Ολίβια είχε φτάσει το μέγεθος ενός καρπουζιού.

“Ή κύστη ήταν τόσο μεγάλη που πίστευα ότι θα σκάσει σαν μπαλόνι οποιαδήποτε στιγμή – και φοβόμουν ότι ο καρκίνος θα έκανε μετάσταση σε όλο μου το σώμα, ” θυμάται η έφηβη. Ευτυχώς, μετά την αφαίρεση του όγκου και της κύστης, μήκους 30 εκατοστών, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Ολίβια ότι ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί.

”Ευτυχώς, οι χειρουργοί αφαίρεσαν επιτυχώς και τα δύο και ο καρκίνος δεν επεκτάθηκε άλλο, ” δήλωσε η Ολίβια. “Δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί κάποιος να έχει καρκίνο σε τόσο νεαρή ηλικία, και πιστεύεις ότι δεν θα συμβεί ποτέ σε σένα.”

Μερικές εβδομάδες μετά την εγχείρηση, η Ολίβια επέστρεψε στις παλιές της δραστηριότητες, κάνοντας αθλητισμό και κάνοντας βόλτες με τους φίλους της. Ο Δρ. Ρίτσαρντ Χάτσον, ο γυναικολόγος – ογκολόγος που ήταν επικεφαλής της επείγουσας εγχείρησης της Ολίβια , είχε και άλλα απίστευτα νέα για την νεαρή κοπέλα.

Αν και οι γιατροί αφαίρεσαν τον όγκο και την τεράστια κύστη από την ωοθήκη της, η γονιμότητα της Ολίβια δεν επηρεάστηκε καθόλου από την εγχείρηση. Μοιραστείτε αυτή την απίστευτη ιατρική περίπτωση με τους φίλους σας!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share