Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

29χρονη έγκυος το 1997 έκανε επτάδυμα - Δείτε πως είναι 23 χρόνια αργότερα

Αδιανόητο!

26 Οκτωβρίου 2022 15:37
29χρονη έγκυος το 1997 έκανε επτάδυμα - Δείτε πως είναι 23 χρόνια αργότερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 1997, η τότε 29χρονη Αμερικανή Bobbi McCaughey ήταν στις ειδήσεις παγκοσμίως. Η νεαρή γυναίκα γέννησε επτάδυμα και τα επτά παιδιά επιβίωσαν και γεννήθηκαν υγιή. Δείτε πως είναι σήμερα 23 χρόνια μετά.

Η γέννηση δίδυμων, τριδύμων ή τετράδυμων είναι ένα ιδιαίτερο και σπάνιο γεγονός. Αλλά πώς θα νιώθατε αν ακούγατε ότι περιμένετε επτά παιδιά; Επίσης, δείτε πως είναι σήμερα η Καρλότα από την “Μαρία Της Γειτονιάς”!

Η απάντηση από τη Bobbi και τον Kenny ήταν ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς…Κατά τη διάρκεια του υπερήχου, αποκαλύφθηκε ότι δεν υπήρχε μόνο ένα έμβρυο, αλλά επτά! Ο Kenny θυμάται ακόμα ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση: “Πόσα;!” Ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν επτά παιδιά. Για τα οποία ο Kenny είπε: “Ωχ! Όχι, όχι, σοβαρά;!”

Ο σωματικός πόνος δεν ήταν το χειρότερο μέρος της εγκυμοσύνης. Το νεαρό ζευγάρι ήρθε επίσης αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα. Και τα μωρά δεν είχαν γεννηθεί ακόμα! Αλλά το ζευγάρι προσπαθούσε να μην ανησυχεί πολύ για αυτό και προσευχήθηκε για καλύτερες στιγμές.

29χρονη έγκυος το 1997 έκανε επτάδυμα - Δείτε πως είναι 23 χρόνια αργότερα

Η εγκυμοσύνη

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η κοιλιά της Bobbi ήταν τόσο μεγάλη που, όταν καθόταν, ακουμπούσε στα γόνατα της. Υπήρχαν ραγάδες σε όλη την κοιλιά της και ανησυχούσε ολοένα και περισσότερο για το σώμα της.

Ο σωματικός πόνος δεν ήταν το χειρότερο μέρος της εγκυμοσύνης. Το νεαρό ζευγάρι ήρθε επίσης αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα, πριν ακόμα γεννηθούν τα μωρά.

Επειδή αυτή δεν ήταν μια κανονική εγκυμοσύνη, η Bobbi έπρεπε να κάνει περισσότερες νοσοκομειακές εξετάσεις από το συνηθισμένο. Κάποια στιγμή, οι γιατροί της παρουσίασαν μια επιλογή που ονομάζεται «επιλεκτική αφαίρεση». Με άλλα λόγια, πρότειναν κάποια παιδιά να γεννηθούν νεκρά, καθώς πίστευαν ότι θα έδιναν στα άλλα μεγαλύτερη πιθανότητα επιβίωσης.

Εκείνα τα χρόνια, δεν είχε ξανατύχει να επιβιώσουν επτάδυμα μετά τη γέννα. Αλλά ο Kenny και η Bobbi αποφάσισαν να κρατήσουν όλα τα παιδιά. Το ένστικτο της Bobbi της έλεγε ότι θα τα καταφέρει και είπε: «Το αφήνουμε στα χέρια του Θεού και Τον εμπιστευόμαστε ότι θα όλα θα πάνε μια χαρά».

Με επτά παιδιά καθ’ οδόν, το σπίτι στο οποίο ζούσαν ο Kenny και η Bobbi ήταν πολύ μικρό, αλλά δεν μπορούσαν να πάρουν υποθήκη για μεγαλύτερο σπίτι. Ένας πολύ γενναιόδωρος δωρητής χάρισε στην οικογένεια ένα τεράστιο σπίτι όπου θα είχαν αρκετό χώρο για να μεγαλώσουν οκτώ παιδιά.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share