Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

23χρονη έγινε viral αφού μοιράστηκε το κόλπο που την εκανε να μοιάζει με άλογο (video)

Ξεκαρδιστικό!

20 Οκτωβρίου 2022 14:43
23χρονη έγινε viral αφού μοιράστηκε το κόλπο που την εκανε να μοιάζει με άλογο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα έχει γίνει viral στο TikTok αφού έδειξε τους καπλαμάδες της που την έκαναν να μοιάζει με «άλογο». Η Λόρεν Χάρτλεϊ, 23 ετών, από το Μάντσεστερ, πλήρωσε 180 λίρες για τα ψεύτικα δόντια με την ελπίδα να της δώσουν. Με την ευκαιρία, δείτε την γάτα που έγινε viral επειδή έπιασε στο κυνήγι αλεπού.

Ωστόσο, όταν έφτασε το σετ, η μητέρα τεσσάρων παιδιών ισχυρίζεται ότι είχε φτάσει να μοιάζει με «άλογο» και αποφάσισε να μοιραστεί την επική αποτυχία στο TikTok.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο έχει πλέον συγκεντρώσει περισσότερες από 3,2 εκατομμύρια προβολές και 200.000 likes, με τους χρήστες του TikTok να έχουν μείνει με ράμματα.

55χρονη νύφη παντρεύτηκε με το πιο στιλάτο φόρεμα και κομψές γαλάζιες γόβες

Η Yolanda, μία Ισπανίδα νύφη η οποία είδε τις φωτογραφίες του γάμου της να γίνονται viral, έκλεψε τις εντυπώσεις με την ξεχωριστή επιλογή του νυφικού της.

Πρόκειται για μία γυναίκα 55 ετών από την Κόρδοβα της Ισπανίας, η οποία έκανε το όνειρό της πραγματικότητα με έναν γάμο που θα μείνει στην ιστορία.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Κόκκαλο» γαμπρός και νύφη στον γάμο - Ο κουμπάρος σηκώθηκε να μιλήσει και αυτό που ακολούθησε σόκαρε άπαντες

Οι φωτογραφίες από τον γάμο και το νυφικό της τράβηξαν την προσοχή μέσω των social media, αποδεικνύοντας ότι μια γυναίκα άνω των 50 μπορεί να είναι η πιο ξεχωριστή και όμορφη νύφη.

Η φωτογράφος του εντυπωσιακού γάμου, Paloma Gomez, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα στο Instagram της, τα οποία είδε να γίνονται viral και όλους να μιλούν για την στιλάτη νύφη.

Η Ισπανίδα νύφη επέλεξε ένα ιδιαίτερο νυφικό της σχεδιάστριας Matilde Cano. Το νυφικό της ήταν ένα shirt dress κεντημένο με δαντέλα και λαμπερούς πολύτιμους λίθους.

Δείτε την πιο εντυπωσιακή νύφη άνω των 50

Το ονειρεμένο φόρεμα ήταν σε ίσια γραμμή, με διαφάνειες στα μανίκια και στο τελείωμα.

Η νύφη ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό bridal look της τις ψηλοτάκουνες γόβες με λουράκι, από γαλάζιο βελούδο του ισπανικού brand Flor de Asoka.

Με αυτή την fashionable λεπτομέρεια, η stylihs νύφη ήθελε να δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στον γάμο της και το κατάφερε.

Επέλεξε ένα περίτεχνο και κομψό updo, διαμαντένια σκουλαρίκια με aquamarine πέτρα και ένα υπέροχο μπουκέτο με απλά, λευκά λουλούδια.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share