Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

70χρονη γιαγιά πήγε στο κομμωτήριο μετά από χρόνια - Η αλλαγή της προκαλεί σοκ

Η μεταμόρφωση αυτή δεν υπάρχει!

11 Οκτωβρίου 2022 10:58
70χρονη γιαγιά πήγε στο κομμωτήριο μετά από χρόνια - Η αλλαγή της προκαλεί σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί η μεταμόρφωση της γιαγιάς που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο! Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε χρόνια να πάει στο κομμωτήριο. Ωστόσο μια μέρα αποφάσισε να πάει και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Τα editorials μόδας που κυκλοφορούν αλλά και οι απίστευτες μεταμορφώσεις με make up πολλές φορές μας έκαναν να παραμιλάμε, όπως συνέβη και με μια ακόμα γιαγιά. Έτσι έγινε και με αυτή τη γυναίκα σε αυτό το βίντεο! Αν δείτε στο τέλος πόσο άλλαξε και πόσο όμορφη και νεότερη δείχνει θα πάθετε πλάκα.

Δείτε εδώ το βίντεο που σας βρήκε το Athensmagazine.gr:

Έβλεπε συνέχεια μελανιές στο σώμα της 85χρονης γιαγιάς - Τότε έβαλε κρυφή κάμερα και "πάγωσε" όταν είδε...

Αυτή η γιαγιά είχε συνεχώς μελανιές στο σώμα της, κάτι που ανησύχησε ιδιαιτέρως τον γιο της. Τότε αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα για να ανακαλύψει τι γίνεται.

Τα γηροκομεία υποτίθεται ότι εξυπηρετούν ηλικιωμένα άτομα που χρειάζονται βοήθεια στην καθημερινότητα τους. Έχουν ανάγκη κάποιον να τους ταΐζει και να τους φροντίζει σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Είναι κι αυτοί άνθρωποι και έτσι πρέπει να τους συμπεριφέρονται.

Πρόσφατα υπήρξαν κάποια παράξενα περιστατικά στο γηροκομείο όπου μένει η μητέρα του Καμίλ Πάρεντ. Η μητέρα του αλλά και άλλοι ηλικιωμένοι βρέθηκαν κακοποιημένοι και με μελανιές. Στην αρχή υποπτεύθηκε ότι οι άλλοι έκαναν κακό στην μητέρα του. Μετά έμαθε την φριχτή αλήθεια, όπως και ένας πατέρας όταν τοποθέτησε κρυφή κάμερα και είδε τον γιο του να κάνει κάτι αδιανόητο.

Κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν είδε τις μελανιές της 85χρονης μητέρας του. Είχε ακόμη και μαυρισμένο μάτι πάνω από μια φορές. Αυτό αποκλείεται να συνέβαινε συνεχώς εξαιτίας των άλλων ηλικιωμένων. Τότε ο Καμίλ αποφάσισε να κρύψει μια κάμερα στο δωμάτιο της μητέρας του και ανακάλυψε τι συνέβαινε στην πραγματικότητα.

Αυτό που ανακάλυψε ήταν σοκαριστικό, καθώς ανακάλυψε ότι η μητέρα του κακοποιούνταν από άλλους ηλικιωμένους αλλά και από το προσωπικό του γηροκομείου! Το βίντεο δείχνει άλλους ηλικιωμένους να μπαίνουν στο δωμάτιο της μητέρας του και να παίρνουν τα πράγματα της, ωστόσο δεν είναι αυτό το σοκαριστικό σημείο.

Ένα μέλος του προσωπικού φύσηξε την μύτη του στα σεντόνια της και μετά έστρωσε το κρεβάτι με αυτά τα σεντόνια! Το πιο συνταρακτικό κομμάτι στο βίντεο είναι όταν ένα μέλος του προσωπικού κακοποίησε σωματικά την μητέρα του Καμίλ η οποία πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Ο Καμίλ είναι σοκαρισμένος με αυτά που είδε και έδειξε το βίντεο στον διευθύνοντα σύμβουλο του Saint Joseph. Η απάντηση του ήταν η εξής: «Βασισμένος σε αυτά που βλέπω στην προκαταρκτική έρευνα, είναι εντελώς απαράδεκτο και θα διασφαλίσω ότι θα ληφθούν πράξεις ώστε να μην επαναληφθεί τέτοιου είδους κακοποίηση στο μέλλον.»

«Πιστεύω πως ήταν αηδιαστικό», είπε η Λιν ΜακΝτόναλντ, επιστημονική διευθύντρια στο National Initiative for the Care of the Elderly. «Πιστεύω ότι ήταν αισχρό αυτό που έκαναν σε αυτή την γυναίκα και αν ήταν παιδί ή κάποιος νεότερος, δεν θα είχαν γλιτώσει.»

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share