Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Εικόνα που "τσακίζει" καρδιές: Κουτάβι παρηγορεί με μια αγκαλιά την άρρωστη αδερφή του που παλεύει με θανατηφόρα λοίμωξη σε κτηνιατρική κλινική

Συγκινητικές τετράποδες στιγμές

28 Σεπτεμβρίου 2022 20:45
Εικόνα που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένα κουτάβι από την Αίγυπτο δείχνει την αγάπη του στην άρρωστη αδελφή του που αναρρώνει από έναν θανατηφόρο ιό. Ενώ, μια νεαρή γυναίκα λέει στο κουτάβι της ότι είναι έγκυος με την αντίδρασή του θα σας κάνει να «λιώσετε»!

Τα δύο νεαρά σκυλιά είχαν εισαχθεί σε κτηνιατρική κλινική στο Κάιρο, όπου διαγνώστηκαν με μία θανατηφόρα λοίμωξη που προκλήθηκε από έναν άκρως επικίνδυνο ιό. Ενώ το αρσενικό είχε ανταποκριθεί καλά στη θεραπεία, το θηλυκό κουτάβι ήθελε περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει.

Φωτογραφίες δείχνουν τα δύο σκυλιά να βρίσκονται μαζί στην κλινική, με τον αδελφό να έχει τοποθετήσει το πόδι του στην αδελφή του, καθώς εκείνη λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, για να την παρηγορήσει.

Το αρσενικό κουτάβι από τότε που συνήλθε, προσέχει την αδελφή του προσπαθώντας να της δείξει την αγάπη και την υποστήριξή του.

Ο Δρ. Mohammad Bu Yahya, ο οποίος τράβηξε το βίντεο στην κλινική Africano Center στην Αιγυπτιακή πρωτεύουσα, δήλωσε ότι τα αδέλφια εισήχθησαν για να αντιμετωπίσουν τη θανατηφόρα λοίμωξη λίγες μέρες νωρίτερα.

Αφού κατέγραψε την αξιολάτρευτη στιγμή στο κινητό του τηλέφωνο, τη δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα όπου παρακολούθησαν το βίντεό του χιλιάδες άτομα.

“Μετά από τέσσερις μέρες εντατικής θεραπείας κι αφότου πέρασα όλη τη νύχτα μαζί τους, το αγόpι είναι πολύ καλύτερα, αλλά το κοpίτσι εξακολουθεί να υποφέρει.”

 Κουτάβι παρηγορεί με μια αγκαλιά την άρρωστη αδερφή του

Το αγόpι δείχνει την αγάπη και τη φροντίδα στην αδερφή του και μας ζητά να την βοηθήσουμε.”

Ο Δρ. Bu Yahya είπε ότι και τα δυο κουτάβια αργότερα ανάρρωσαν τελείως από τη λοίμωξη που προκάλεσε ο ιός parvo. Η οξεία λοίμωξη από τον ιό Parvo – ο οποίος προκαλεί ναυτία, έμετο, πυρετό και αιματηρή διάρροια – μπορεί να σκοτώσει κουτάβια και νεαρά σκυλιά αν αυτά μείνουν χωρίς θεραπεία.

Τα σκυλιά μπορούν να μεταδώσουν την ασθένεια μέσω των κοπράνων, από μολυσμένο χώμα ή αντικείμενα που φέρουν τον ιό.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share