Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024

«Η μητέρα μου πάσχει από σχιζοφρένεια εδώ και πολλά χρόνια και δυστυχώς αυτή είναι η καθημερινότητα μας!»

Μια αληθινή ιστορία που λίγοι θα αντέξουν να την διαβάσουν!

27 Σεπτεμβρίου 2022 21:02
«Η μητέρα μου πάσχει από σχιζοφρένεια εδώ και πολλά χρόνια και δυστυχώς αυτή είναι η καθημερινότητα μας!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αληθινή ιστορία που λίγοι θα αντέξουν να την διαβάσουν είναι και αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω με την μητέρα μιας κοπέλας που πάσχει από σχιζοφρένεια! Δυστυχώς αυτή είναι η καθημερινότητα τους εδώ και πολλά χρόνια!

Μητέρα πάσχει από σχιζοφρένεια και η κόρη της κατέγραψε την καθημερινότητά της σε βίντεο. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά συγκλονιστικό. Μάλιστα είχε σχιζοφρένεια πριν γεννηθεί η κόρη της Emily Robinson. Στην εγκυμοσύνη σταμάτησε τα φάρμακα. Μια μέρα υποτροπίασε και άρχισε να περιπλανιέται στο χιόνι. Δείτε ακόμα: Έδωσε τον γιο της για υιοθεσία για να ζήσει μια καλύτερη ζωή! 7 Χρόνια αργότερα ανακαλύπτει την σοκαριστική αλήθεια!

Μόλις την εντόπισαν της χορήγησαν τα φάρμακά της και την επομένη γεννήθηκε η κόρη της. Από τότε κάθε μέρα ήταν δύσκολη. Η κόρη της όμως θέλει να μάθει ο κόσμος πως η μητέρα της δεν είναι μόνο η ασθένειά της.

«Η μητέρα μου πάσχει από σχιζοφρένεια εδώ και πολλά χρόνια και δυστυχώς αυτή είναι η καθημερινότητα μας!» (Video)

«Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και καλή μητέρα. Μου στέλνει γράμματα και με παίρνει τηλέφωνο για να μου πει πως με αγαπάει και πως είναι περήφανη για μένα».

Ξέρει βέβαια πως η σχιζοφρένεια είναι και θα είναι πάντα κομμάτι της. Γι’ αυτό και θέλησε να βρει τρόπο να δείξει στον κόσμο τις δύο πλευρές της μητέρας της – ένα σύμπλεγμα και έναν όμορφο άνθρωπο – με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια.

«Δεν μιλάμε για τις ψυχικές ασθένειες. Γι’ αυτό και σκέφτηκα να βγάλω αυτό το βίντεο. Θέλω να δουν οι άνθρωποι τις ψυχικές ασθένειες με αγάπη».

Ξεκίνησε ένα πρότζεκτ που ονόμασε “You Are in This World”, όπου καταγράφει τη σχέση με την μητέρα της, τα πάνω, τα κάτω και όλα τα ενδιάμεσα.

Ξεκίνησε το πρότζεκτ με ένα συναισθηματικό βίντεο που δείχνει την μητέρα της να μιλάει για την αγάπη που έχει για τα εγγόνια της (τα παιδιά της Emily) ενώ έτρεμε (παρενέργεια των φαρμάκων) και είχε καταιγισμό συναισθημάτων και στιγμές αμηχανίας.

Μέχρι τώρα, οι αντιδράσεις στο βίντεο ήταν πάρα πολλές. Η Emily λέει πως είναι χαρούμενη που η μητέρας της έχει αφήσει τόσο καλό αντίκτυπο.

Δείτε το βίντεο για να έχετε μια εικόνα για το πώς είναι να ζει κάποιος με σχιζοφρένεια:

She recorded this video of her mom, who has schizophrenia, to show her kids that their grandma still loves them, even on her tougher days. (via You Are In This World)

Posted by Upworthy on Thursday, June 23, 2016
 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share