Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σεισμός» στο Τwitter με πρωταγωνιστή ξανά τον Νίκο Ευαγγελάτο - Viral το βίντεο με τον ίδιο πάνω σε αστεροειδή!

«Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι», διαβάζουμε μεταξύ άλλων στα σχόλια του κόσμου

26 Σεπτεμβρίου 2022 19:53
«Σεισμός» στο Τwitter με πρωταγωνιστή ξανά τον Νίκο Ευαγγελάτο - Viral το βίντεο με τον ίδιο πάνω σε αστεροειδή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταιγισμός σχολίων έχουν προκληθεί μετά τη νέα έμπνευση του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της εκπομπής «LIVE NEWS» με αφορμή τον βομβαρδισμό του αστεροειδή που φέρει το όνομα «Δίδυμος».

Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Νίκος Ευαγγελάτος στέκεται πάνω σε έναν αστεροειδή εξηγώντας στο τηλεοπτικό κοινό τι πρόκειται να συμβεί, όταν σχεδόν έναν χρόνο, μετά την εκτόξευσή του, το DART χτυπήσει τον αστεροειδή με στόχο να του αλλάξει την πορεία.

Πάνω από το κεφάλι του παρουσιαστή διακρίνεται ο δορυφόρος Dart καθώς και ο Δίμορφος ο οποίος θα κληθεί να μετακινήσει τον αστεροειδή «Δίδυμο». Όπως ήταν λογικό, η εικόνα αυτή ταξίδεψε στο twitter και προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τους χρήστες του.

Όλα στο «πιάτο» από Τατιάνα Στεφανίδου: «Οι άντρες θέλουν να τους ικανοποιείς τις σεξουαλικές...» - Στήλη άλατος ο Νίκος Ευαγγελάτος

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγο της Νίκο Ευαγγελάτο και σε παλιότερη συνέντευξη της στο “YOU” είχε αποκαλύψει τα μυστικά του γάμου της αλλά και πως καταφέρερνει να κρατήσει δίπλα της τόσα χρόνια τον σύζυγό της. Με την ευκαιρία δείτε τον γαμπρό του Νίκου Ευαγγελάτου.

“Οι άντρες θέλουν να τους ακούς χωρίς να τους γκρινιάζεις, να τους θαυμάζεις διαρκώς και να τους ικανοποιείς όσο πιο συχνά γίνεται τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Αν μια γυναίκα εκπληρώσει σωστά αυτά τα τρία που επιζητά από τη γυναίκα της ζωής του ένας άνδρας, τότε θα τον έχει για πάντα κοντά της, ολοκληρωμένο και ευτυχισμένο!

Όπως εξηγούσε ο Θάνος Ασκητής, ο άντρας είναι πιο ναρκισσιστικό ον από τη γυναίκα και βιώνει το σεξ ως κυρίαρχο στοιχείο της ζωής του” είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια και συνέχισε λέγοντας: “Και το παράδειγμα του στο τέλος ήταν πιο κατατοπιστικό. Λέει η γυναίκα στον άντρα : “αν δεν μ’ αγαπάς, δεν έχει σεξ”. Και εκείνος απαντάει: “αν δεν έχει σεξ, δεν θα σε αγαπάω!”.

Η παραδοχή της αλήθειας της αντρικής φύσης μπορεί στο γυναικείο συναισθηματικό μυαλό να ακούγεται σκληρή. Αν όμως την καταλάβουμε νωρίς, στρώνουμε το χαλί στην ισορροπημένη, δυνατή σχέση. Ανακεφαλαίωση με αντρικό τρόπο αυτήν τη φορά. Όχι γκρίνια. Χαμόγελο. Θαυμασμός. Πολύ σ@ξ“.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share