Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είναι 18 εβδομάδων έγκυος κι όμως τρέχει για την Ολυμπιάδα - Η απίστευτη αθλήτρια που συγκίνησε τους πάντες

Δύναμη και κατάθεση ψυχής!

23 Σεπτεμβρίου 2022 12:06
Είναι 18 εβδομάδων έγκυος κι όμως τρέχει για την Ολυμπιάδα - Η απίστευτη αθλήτρια που συγκίνησε τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποτέ μα ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη μίας γυναίκας που έχει να φέρει εις πέρας μία αποστολή, κόντρα στην οποιαδήποτε πρόκληση. Τίποτα δεν τη σταματά από την επιτυχία.

Η Lindsay Flach από τις Η.Π.Α είναι μία αθλήτρια του επτάθλου -σκεφτείτε 7 αγωνίσματα- ήθελε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Θα πει κανείς τώρα πού είναι το παράξενο. Η Λίντσεϊ είναι έγκυος 18 εβδομάδων, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια στη σελίδα της στο Instagram.

Δείτε επίσης: 31χρονη δέκα μέρες μετά την έκτρωση πήγε στο γιατρό για εξετάσεις - Σοκαρισμένοι δεν πίστευαν ότι το μωρό…

«Ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου ήταν να είμαι βέβαιη ότι θα ήμουν υγιής κι εγώ και το μωρό», δήλωσε η Flach η οποία πήρε την άδεια του γιατρού της για να αγωνιστεί στο έπταθλο.

«Ήταν δύσκολο πνευματικά γιατί ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ στο επίπεδο που μπορούσα 18 εβδομάδες νωρίτερα, αλλά ήθελα απλά να αποδείξω τι είμαστε ικανές οι γυναίκες να καταφέρουμε, πάμε κόντρα σε όσους μας υποτιμούν», σημείωσε.

«Όταν έκανα αυτό το ποστ που αποκαλύπτω την εγκυμοσύνη άκουσα πολλά αρνητικά σχόλια: ότι είμαι εγωίστρια, ότι οι γυναίκες που είναι έγκυες δεν θα πρέπει να κάνουν τέτοια πράματα, ότι παίρνω μία ζωή στο λαιμό μου και άλλα τέτοια», πρόσθεσε. «Τώρα τελειώνω ένα κεφάλαιο και ξεκινάω ένα άλλο. Αυτό είναι το σημαντικό», είπε η Αμερικανίδα αθλήτρια.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το έπταθλο αποτελείται από επτά αγωνίσματα του στίβου και είναι από τα πιο απαιτητικά αθλήματα. Ο κάθε αθλητής πρέπει να αγωνιστεί στα 100μ. με εμπόδια, άλμα εις ύψος, σφαιροβολία, σπριντ 200μ., άλμα εις μήκος, ακόντιο και δρόμο 800μ.

Την Κυριακή οι αγώνες αναβλήθηκαν στο Όρεγκον, λόγο της υπερβολικής ζέστης, για το απόγευμα που η θερμοκρασία θα ήταν πιο χαμηλή. Η μέλλουσα μαμά Λίντσεϊ αγωνίστηκε σε όλα τα αγωνίσματα και μάλιστα τερμάτισε. Ωστόσο, έφτασε στην 15η θέση της κατάταξης μεταξύ των 18 αθλητριών του επτάθλου.

Με αυτή τη συμμετοχή της, η Flach μπήκε στην ολοένα αυξανόμενη λίστα των αθλητριών που αγωνίζονται κυοφορούσες. Την αρχή έκανε το 2017 η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία αγωνίστηκε στο Αυστραλιανό Open έγκυος. Το θάρρος της να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της βοήθησε τις γυναίκες του αθλητισμού να αψηφήσουν τις κοινωνικές προσδοκίες για το σώμα τους.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share