Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

90.000 άνθρωποι δε μπόρεσαν να βρουν κάτι λάθος σε αυτή τη φωτογραφία! Εσείς μπορείτε;

Μια προσπάθεια θα σας πείσει

22 Σεπτεμβρίου 2022 14:51
90.000 άνθρωποι δε μπόρεσαν να βρουν κάτι λάθος σε αυτή τη φωτογραφία! Εσείς μπορείτε;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την προηγούμενη Πέμπτη η Μάσι Έντμπερλι πήρε αποβολή από το σχολείο της και την ανάγκασαν να γυρίσει σπίτι. Γιατί; Η απόδειξη κρύβεται σε μία και μόνο φωτογραφία που πρέπει κανείς να παρατηρήσει εξονυχιστικά για να εντοπίσει κάτι παράλογο. Και αυτή δεν είναι η μοναδική φωτογραφία που γίνεται viral, δείτε εδώ μια φωτογραφία ενός νιόπαντρου ζευγαριού που κρύβει κάτι... ανατριχιαστικό!

Σύμφωνα με την αδερφή της Μάσι, την Έρικα:

Πρέπει να υπερασπιστώ την οικογένειά μου και τις γυναίκες που καθημερινά υποβιβάζονται και κρίνονται με βάση το ντύσιμό τους.

Οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί νιώθουμε ανασφαλείς με το σώμα ή το ντύσιμό μας… Με ποια λογική είμαστε ακατάλληλα ή και προκλητικά ντυμένες όταν δε φοράμε τίποτα αποκαλυπτικό;

Μήπως τα σχολεία θα έπρεπε να σταματήσουν να ασχολούνται – χωρίς λόγο – με το ντύσιμό μας και αντί αυτού να μάθουν στα αγόρια ότι είναι λάθος να «γδύvουν» μια κοπέλα με τα μάτια τους ή ακόμη και να την ταπεινώνουν γι” αυτά που φοράει; Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό τον τρόπο συνεισφέρουν στην κουλτούρα του βιασμού;

Το συμπέρασμα είναι ότι τα κορίτσια δε μπορούν να πάνε στο σχολείο με άνετα ρούχα που δεν αφήνουν τίποτα εκτεθειμένο, επειδή οι συντελεστές τους φοβούνται ότι τα αγοράκια δε θα μπορέσουν να ελέγξουν τις ορμόνες τους!

90.000 άνθρωποι δε μπόρεσαν να βρουν κάτι λάθος σε αυτή τη φωτογραφία. Εσείς μπορείτε;

Γονείς κοιτάζουν την παλιά φωτογραφία και παγώνουν - Αυτό που βλέπουν αποκλείεται να είναι αλήθεια...

Οι περισσότεροι γονείς χαίρονται να ακούνε τα παιδιά τους να λένε ιστορίες για μαγικούς κόσμους και φανταστικούς φίλους. Όταν όμως κοίταξαν την παλιά φωτογραφία πάγωσαν. Αυτό που είδαν αποκλείεται να είναι αλήθεια... Επίσης, συγκλονίζει η ιστορία μια μητέρας, η οποία τραβάει την τέλεια φωτογραφία, αλλά ο γιος της δεν βλέπει την θανάσιμη απειλή που κρύβεται στο βλέμμα του πατέρα...

Στην περίπτωση της Joey Verwey, οι ιστορίες που ονειρευόταν απείχαν πολύ από το συνηθισμένο.Ενώ ήταν μόλις τρία, το νεαρό κορίτσι από την Νότια Αφρική έλεγε στους γονείς της ιστορίες από τα “παλιά.” Τους έλεγε τι της είχε συμβεί σε προηγούμενες ζωές. Η Joey θυμάται πράγματα που δεν είναι λογικό ένα παιδί να γνωρίζει. Οι γονείς της άρχισαν να ανησυχούν για όσα τους έλεγε.

Όταν ήταν πέντε, την επισκέπτονταν συχνά καθηγητές και δημοσιογράφοι που ενώ ήταν αρχικά σκεπτικοί, έμεναν έκπληκτοι όταν άκουγαν τις ιστορίες της. Θυμόταν 10 προηγούμενες ζωές της και της άρεσε να μιλάει για όσα είχε δει “τότε.”

Στην πρώτη της ζωή, θυμάται να ζει σε μια σπηλιά πολλές χιλιάδες χρόνια πριν. Μπορούσε να περιγράψει με μεγάλη λεπτομέρεια πού ήταν η σπηλιά της και έτσι οι ερευνητές κατάφεραν να βρουν το σημείο. Είδαν ότι πράγματι υπήρχαν αποδείξεις πως ήταν το σπίτι ανθρώπων πριν πάρα πολλά χρόνια.

Σε άλλη της μετενσάρκωση ισχυρίστηκε πως είχε ζήσει σαν σκλάβα στην αρχαία Αίγυπτο, περιγράφοντας τους δρόμους και τις τεχνικές οικοδόμησης της εποχής με μεγάλη λεπτομέρεια. Σε μια άλλη ζωή είχε εκδιωχθεί επειδή ήταν Χριστιανή τον 1ο αιώνα και πιθανώς να είχε γνωρίσει και τον Άγιο Πέτρο.

Στις αρχές του 20ου αιώνα, ισχυρίστηκε πως ήταν η εγγονή του Paul Kruger, προέδρου της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής μέχρι το 1902. Σύμφωνα με την Joey, είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε 10 παιδιά. Έρευνα έδειξε πως ένα από αυτά τα παιδιά ήταν ακόμα ζωντανό παρόλο που ήταν σε πολύ μεγάλη ηλικία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα συμφώνησε να την συναντήσει, μίλησαν για το παρελθόν και η Joey κατάφερε να θυμηθεί πράγματα που μόνο η μητέρα της γυναίκας θα μπορούσε.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share