Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η «πιο καυτή γιαγιά στον κόσμο» έγινε 52 ετών και το γιόρτασε με σέξι πόζες

Τα λόγια είναι περιττά!

22 Σεπτεμβρίου 2022 08:17
Η «πιο καυτή γιαγιά στον κόσμο» έγινε 52 ετών και το γιόρτασε με σέξι πόζες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλείται «η πιο καυτή γιαγιά στον κόσμο» και τώρα γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της αναρτώντας μια σειρά από stories στο Instagram, όπου ποζάρει με σέξι ροζ νυχτικό, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές της. Η Gina Stewart μοιράστηκε τις πόζες της την Τετάρτη, σχολιάζοντας: «Το 1970 μοιάζει σαν να ήταν χθες».

Η ξανθιά σεξοβόμβα ποζάρει μπροστά σε δύο μπαλόνια με τον αριθμό 52.

Η σταρ της πλατφόρμας OnlyFans χαρακτηρίστηκε «η πιο καυτή γιαγιά του κόσμου» το 2018 όταν οι φωτογραφίες της από έναν online διαγωνισμό έγιναν viral.

Αποκαλείται «η πιο καυτή γιαγιά στον κόσμο» και τώρα γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της αναρτώντας μια σειρά από stories στο Instagram, όπου

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιά ενός παιδιού από το Κουίνσλαντ έχει συγκεντρώσει πλήθος θαυμαστών με τις προκλητικές πόζες της, όπου φορά μικροσκοπικά μπικίνι, τα οποία δημοσιεύει τακτικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόσφατα αποκάλυψε το τρίλεπτο «μυστικό» πίσω από την αγέραστη εμφάνισή της, λέγοντας ότι αντέχει σε θερμοκρασίες -110 βαθμούς Κελσίου για να «αναζωογονήσει» το σώμα της.

Η θεραπεία υπερ-ψύξης, γνωστή και έως κρυοθεραπεία χρησιμοποιείται για μυϊκή κόπωση, αποκατάσταση μυών, θεραπεία τραυματισμών και γενική αναζωογόνηση του δέρματος.

Η θεραπεία περιλαμβάνει το περιτύλιγμα του σώματος ή μιας εντοπισμένης περιοχής σε άζωτο για τρία λεπτά. Επειδή το σώμα ενός ατόμου εργάζεται υπερωρίες για να διατηρήσει τη θερμοκρασία του πυρήνα του, καίει εκατοντάδες θερμίδες ανά συνεδρία – επηρεάζοντας μακροπρόθεσμα τον μεταβολισμό του ατόμου που τις κάνει.

Όσον αφορά τη διατροφή της, η Maxim Hot 100 Model επιλέγει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες και αποφεύγει το αλκοόλ.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share