Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ρίγη συγκίνησης με τυφλή έγκυο: 31χρονη πηγαίνει για υπέρηχο και αυτό που κάνει ο γιατρός σοκάρει τους πάντες (Video)

Απίστευτο αυτό που έκανε!

21 Σεπτεμβρίου 2022 23:11
Ρίγη συγκίνησης με τυφλή έγκυο: 31χρονη πηγαίνει για υπέρηχο και αυτό που κάνει ο γιατρός σοκάρει τους πάντες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τυφλή έγκυος πήγε να κάνει τον υπέρηχό της με αυτό που έκανε ο γιατρός της στη συνέχεια να την σοκάρει ευχάριστα. Ενώ, ανατριχιάζει η ιστορία 66χρονης που πήγε στο νοσοκομείο νομίζοντας πως είναι έγκυος. Όταν οι γιατροί της είπαν την αλήθεια «πάγωσε»!

Η 31χρονη Τατιάνα είναι μια τυφλή έγκυος, η οποία με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει τη στιγμή που θα κρατήσει τον γιο της στην αγκαλιά της για πρώτη φορά. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις περισσότερες εγκυμονούσες μητέρες, η Τατιάνα δεν είναι σε θέση να δει το μωράκι της μέσω ενός υπερήχου.

Μια εταιρεία, η οποία κατασκευάζει πάνες για μωρά, αποφάσισε να δώσει στην Τατιάνα την ευκαιρία να ακουμπήσει το μωρό της. Παρείχε στους γιατρούς έναν κινητό σταθμό 3D-εκτύπωσης, με τη βοήθεια του οποίου εκείνοι δημιούργησαν μια προτομή του αγέννητου γιου της.

Η ομορφιά της μητρότητας έρχεται σε πολλές διαφορετικές μορφές αλλά η Τατιάνα είναι σίγουρα κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο.

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο:

52χρονη είναι έγκυος στα δίδυμα παιδιά του γαμπρού της - Όταν όμως οι γιατροί είδαν τον τελευταίο υπέρηχο «πάγωσαν» (Video)

52χρονη προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα. Με την βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης, έμεινε έγκυος όχι σε ένα, αλλά σε δύο μωρά! Ήταν πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει το όνειρο της κόρης της. Οι θυσίες που έκανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν απίστευτες.

Έκανε καθημερινά ενέσεις ορμονών και εβδομαδιαίους υπερήχους. Στα μισά της εγκυμοσύνης, η 52χρονη άρχισε να παρατηρεί αιμορραγίες. Φοβήθηκε ότι θα απέβαλε, αλλά οι γιατροί την διαβεβαίωσαν ότι όλα ήταν εντάξει.Μετά από 37 εβδομάδες, ήρθε η ώρα να γεννηθούν τα μωρά, αλλά με κάποια μικρά απρόοπτα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Επίσης, μια 24χρονη έγκυος κοπέλα ένιωσε έναν περίεργο πόνο στο στόμα της και όταν επισκέφθηκε το νοσοκομείο οι γιατροί της είπαν τη μαύρη αλήθεια.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share