Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

Προφητεία «χρονοταξιδιώτη» για τη Βασίλισσα Ελισάβετ επιβεβαιώθηκε με ακρίβεια - Τώρα λέει και πότε θα πεθάνει ο Βασιλιάς Κάρολος (video)

Ισχυρίζεται πως έρχεται από το 2082

13 Σεπτεμβρίου 2022 14:59
Προφητεία «χρονοταξιδιώτη» για τη Βασίλισσα Ελισάβετ επιβεβαιώθηκε με ακρίβεια - Τώρα λέει και πότε θα πεθάνει ο Βασιλιάς Κάρολος (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Logan Smith εκτός από τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, έχει προβλέψει και το πότε θα πεθάνει ο Βασιλιάς, πλέον, Κάρολος.

Τις μέρες που ακολούθησαν τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, νομίζαμε πως την εξέλιξη αυτή, με μία μικρή απόκληση, την είχε προβλέψει ένας χρήστης του Tik Tok που ισχυρίζεται πως είναι χρονοταξιδιώτης που μας έρχεται από το 2082.

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυστηροί κανόνες για το προσκύνημα στη σορό της – Τι απαγορεύεται

Ο συγκεκριμένος βέβαια μπορεί να έπεσε μέσα στην χρονιά, όμως όχι και στην μέρα, καθώς η Βασίλισσα άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 Σεπτεμβρίου και όχι στις 4 Οκτωβρίου όπως είχε πει.

Υπάρχει όμως κάποιος που έπεσε πιο μέσα. Για την ακρίβεια, όπως ισχυρίζεται η Mirror έπεσε ακριβώς, καθώς είχε κάνει μία ανάρτηση στο Twitter στις 6 Ιουλίου, στην οποία ανέφερε ακριβώς την ημέρα που θα πέθαινε η Βασίλισσα και πότε θα αφήσει την τελευταία του πνοή και ο Βασιλιάς.

«Η Βασίλισσα πεθαίνει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022 - Ο Βασιλιάς πεθαίνει στις 28 Μαρτίου του 2026».

Δυστυχώς όμως, η ανάρτησή του αυτή δεν είναι διαθέσιμη για να επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη, καθώς ο λογαριασμός, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Μεγάλη Βρετανία, αρχικά έγινε ιδιωτικός, ενώ αμέσως μετά το Twitter τον κατέβασε.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share