Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - Δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται ο πατέρα της να κάνει κάτι το αποτρόπαιο

Δεν θα το πιστεύετε

6 Σεπτεμβρίου 2022 10:41
14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - Δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται ο πατέρα της να κάνει κάτι το αποτρόπαιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 14χρονη από τη Φλόριντα παραπονιόταν για χρόνια ότι ο πατέρας της την κακοποιεί και τελικά αποφάσισε να βάλει τέλος στο δράμα της, με μια κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της. Ενώ, ένας άνδρας έβαλε κρυφή κάμερα για να δει γιατί η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε καθόλου όρεξη για παιχνίδια. Μόλις είδε το υλικό έπαθε σοκ!

Το βίντεο που καταγράφηκε είναι σοκαριστικό και κρύβει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, που ενοχοποιούν τον πατέρα της. Όχι μόνο κακοποιούσε εκείνη αλλά και τον σκύλο της, απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει.

Στο βίντεο βλέπουμε τον 47χρονο πατέρα της να μπαίνει στο δωμάτιό της και με επιθετική στάση να της φωνάζει, να χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο. Το βίντεο κοινοποίησε η μητέρα της, η οποία έχει πάρει διαζύγιο από τον πατέρα.

Στις σκληρές εικόνες που μπορεί να διακρίνει κανείς παρά το θολό σημείο και όπως αναφέρει και το ένταλμα σύλληψής του, ο άνδρας αρπάζει το κορίτσι από τα μαλλιά και το σπρώχνει προς το κρεβάτι με αποτέλεσμα να χτυπήσει, ενώ του φωνάζει να «σκάσει»…

Το κορίτσι κατήγγειλε το συμβάν και έδωσε το βίντεο στις αρχές την επόμενη μέρα, ενώ ο άντρας στις αρχές Ιανουαρίου συνελήφθη με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου και ζώου.

Η δε μητέρα της 14χρονης την χαρακτήρισε «απόλυτο ήρωά της». Είπε πως «Είναι ένα δυνατό και έξυπνο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη».

Το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο και έχει εμπλακεί σε μακρά δικαστική διαμάχη από το 2005. Το παιδί ζούσε με τον πατέρα γιατί η μάνα έχει χάσει την επιμέλειά της…

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share