Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πακτωλός συγκίνησης: Γαμπρός κρατούσε για έκπληξη τα παρανυφάκια του γάμου τους - Μόλις τα βλέπει η νύφη, βάζει τα κλάματα!

Δακρύσαμε!

26 Αυγούστου 2022 20:24
Πακτωλός συγκίνησης: Γαμπρός κρατούσε για έκπληξη τα παρανυφάκια του γάμου τους - Μόλις τα βλέπει η νύφη, βάζει τα κλάματα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τεράστια έκπληξη περίμενε μια μέλλουσα νύφη την ώρα του γάμου της. Τις βέρες τους τις έφεραν οι μαθητές της, που δεν ήταν άλλοι από παιδιά με σύνδρομο Down. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γαμήλια τελετή γίνεται viral, δείτε εδώ την κίνηση ενός γαμπρού που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Ο μηχανικός Χοσέ Βίκτορ Φλακ έκανε την αρραβωνιαστικιά του Σίντια Μπονφάντε Περέιρα να κλάψει, κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής τους στο Κάξιας ντο Σουλ της Βραζιλίας, με μια πολύ συγκινητική έκπληξη. Στο βίντεο, που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram και έχει γίνει viral, φαίνεται η στιγμή που η Σίντια, μια λογοθεραπεύτρια, γυρνάει και βλέπει τους μαθητές της με σύνδρομο Down να διασχίζουν τον διάδρομο της εκκλησίας.

Στην συνέχεια, το ζευγάρι αφιερώνει λίγο χρόνο για να χαιρετήσει κάθε ένα από τα παιδιά, κάνοντάς τα να νιώσουν ξεχωριστά, με το φορτισμένο συναισθηματικά πλήθος να τους παρακολουθεί.

Ο γαμπρός είχε κανονίσει για την έκπληξη και έλαμπε περήφανος δίπλα στην νύφη. Το ζευγάρι, που κοίταζε τον ιερέα, γύρισε την ώρα που μπήκαν στην αίθουσα τα παιδιά. Ένα μικρό αγόρι ήταν ο επικεφαλής κρατώντας το χέρι μιας μικρής συμμαθήτριάς του. Όλα τα κορίτσια φορούσαν λευκά φορέματα με πολύχρωμους φιόγκους και λουλούδια στα μαλλιά. Το ένα κρατούσε ένα μικρό μπουκέτο με λουλούδια ενώ ένα άλλο ένα πελώριο γλειφιτζούρι. Άλλα δύο αγόρια έκαναν εντυπωσιακή είσοδο μπαίνοντας με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με τους παραβρισκόμενους να βεβαιώνονται ότι «οδηγούσαν» προς την σωστή κατεύθυνση.

Η μεγάλη συγκίνηση της νύφης όταν ανακάλυψε ότι τα παρανυφάκια της ήταν μαθητές της

Η νύφη, που δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο συγκινημένη, αντέδρασε με δάκρυα χαράς όταν πλησίασε τα παιδιά για να τα χαιρετίσει. Μιλώντας για την όμορφη στιγμή μετά τον γάμο, αποκάλυψε πως πάντα ήθελε να έχει στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής της τους μικρούς της μαθητές, αλλά ο γαμπρός της είχε κάνει έκπληξη.

Η μεγάλη έκπληξη του γαμπρού

«Ήταν πολύ συναισθηματικό γιατί είχα ζητήσει από τον ιερέα στην εκκλησία που θα παντρευόμασταν να μου επιτρέψει να κάνω τα παιδιά παράνυμφους, αλλά μου είπε ότι δεν μπορούσα. Στην πραγματικότητα, ο σύζυγός μου του το είχε ζητήσει προκειμένου να μου κάνει έκπληξη».

Και πρόσθεσε: «Λατρεύω πραγματικά αυτό που κάνω και είμαι τυχερή που τα βοηθάω ώστε να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δυνατότητες. Πρέπει να τα κοιτάξουμε πέρα από τις αναπηρίες τους, ώστε να μπορούμε να τα βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τα εμπόδια που έχουν στη ζωή τους».

Το μήνυμα που θέλει να περάσει

Η ευτυχισμένη νύφη είπε ότι ενθουσιάστηκε με το πόσο δημοφιλές αποδείχθηκε το βίντεό της στο διαδίκτυο. Σε ανάρτησή της στο Instagram, έγραψε: «Κάθε φορά που το παρακολουθώ, συγκινούμαι ακόμη περισσότερο. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου και έχοντας την ευκαιρία να έχω μαζί μου μερικά από τα παιδιά αυτή την ημέρα ήταν υπέροχο, τα συναισθήματα με κατέκλυσαν. Νόμιζα ότι θα σπάσει η καρδιά μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που το βίντεο έγινε τόσο δημοφιλές, γιατί το όνειρό μου ήταν πάντα να διαδώσω την ομορφιά της κοινωνικής και σχολικής ένταξης και αυτό το βίντεο, έγινε η ζωντανή απόδειξη πως όλοι αξίζουν ίσες ευκαιρίες. Γι’ αυτό αγωνίζομαι πάντα».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share