Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Χαμός στο διαδίκτυο: Νύφη ακύρωσε το γάμο της γιατί ο γαμπρός έβγαλε τις vegan επιλογές από το μενού

Η νύφη έγραψε την ιστορία της σε φόρουμ

18 Αυγούστου 2022 15:46
Χαμός στο διαδίκτυο: Νύφη ακύρωσε το γάμο της γιατί ο γαμπρός έβγαλε τις vegan επιλογές από το μενού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral έγινε μια γυναίκα η οποία ακύρωσε τον γάμο της επειδή ο σύντροφός της έβγαλε από το μενού όλες τις επιλογές για vegan φαγητό και μάλιστα πίσω από την πλάτη της.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Νύφη φέρεται τρελά τη μέρα του γάμου της: Στη συνέχεια ο γιατρός κοιτάζει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και παθαίνει σοκ (photos)

Η ίδια έγραψε την ιστορία της στο Reddit. «Ο αρραβωνιαστικός μου (31 άνδρας) και εγώ (25 γυναίκα) θα παντρευτούμε σύντομα», έγραψε στην αρχική ανάρτηση.

«Δεν διαφωνήσαμε σε πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού του γάμου, εκτός από το φαγητό. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε vegans και υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για τους οποίους επιλέξαμε αυτόν τον τρόπο ζωής και ένας από αυτούς είναι ότι έχουμε ιστορικό προβλημάτων υγείας. Ο αρραβωνιαστικός μου και η οικογένειά του είναι το εντελώς αντίθετο. Είναι σκληροπυρηνικοί κρεατοφάγοι, κάτι που είναι εντάξει από εμένα προφανώς».

Η γυναίκα εξήγησε ότι ήθελε να προσθέσει τέσσερις ή πέντε επιλογές για vegan στο μενού, αλλά ο αρραβωνιαστικός της αντιτάχθηκε λέγοντας ότι ήταν «σπατάλη χρημάτων» και «δεν είναι πραγματικό φαγητό». «Αρνήθηκα να διαφωνήσω για αυτό και είπα ότι ήταν οριστικό», έγραψε.

«Τις προάλλες, ανακάλυψα ότι είχε ακυρώσει όλες τις επιλογές για vegan και τις έβγαλε εντελώς από το μενού και πίσω από την πλάτη μου. Έβραζα. Του τηλεφώνησα στη δουλειά, αλλά με έκλεινε. Πήγα κατευθείαν στο χώρο εργασίας του και τον αντιμετώπισα εκεί. Έμεινε άναυδος που με είδε. Στην αρχή είπε ότι ήταν ιδέα της μαμάς του και μετά μου είπε να πάω σπίτι γιατί έκανα σκηνή στο γραφείο».

Η γυναίκα περιέγραψε πώς ο καβγάς συνεχίστηκε στο σπίτι, όπου ο αρραβωνιαστικός της «υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας ότι τον ανάγκασα να το κάνει αυτό, αφού συνέχισα να απορρίπτω τις σκέψεις και τη γνώμη του και αρνούμαι να φιλοξενήσω την οικογένειά του».

Χαμός στο διαδίκτυο: Νύφη ακύρωσε το γάμο της γιατί ο γαμπρός έβγαλε τις vegan επιλογές από το μενού

«Αλλά υπήρχαν ΠΟΛΛΕΣ επιλογές κρέατος. Γιατί δεν μπορώ να έχω τέσσερις ή πέντε επιλογές για vegan; Φώναξε ότι ήταν και δικός του γάμος, όχι (μόνο) της οικογένειάς μου», έγραψε.

Σε μια μεταγενέστερη ενημέρωση, είπε ότι η μητέρα του της έστειλε μήνυμα για να υπερασπιστεί την απόφαση του γιου της, λέγοντας ότι «είναι υπεύθυνος να κάνει αυτή την κίνηση λόγω της συνεχούς άρνησής μου να δω πώς αυτά τα πράγματα είναι σπατάλη χρημάτων».

Μετά από αυτά τα σκηνικά η μέλλουσα νύφη επέστρεψε στο φόρουμ με νέα ανάρητση για να πει ότι η συζήτησή τους «δεν πήγε καλά» και ο γάμος ακυρώθηκε.

«Το να συνειδητοποιήσω ότι ο ίδιος ο σύντροφός μου πιστεύει ότι είναι εντάξει να δίνει προτεραιότητα στους άλλους και τις απόψεις τους σε σχέση με εμένα ήταν πραγματικά κάτι που με αναστάτωσε και όχι κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί παρελθόν», είπε. «Του έδωσα πίσω το δαχτυλίδι και ακύρωσα τα πάντα. Απλώς δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να ζω πια έτσι.»

Παράλληλα, έστειλε ένα μήνυμα προς όλους να αναγνωρίζουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τα red flags σε μια σχέση και να αποχωρούν από αυτή πριν να είναι αργά.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share