Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδέσποτο γατάκι παρηγορεί εγκαταλελειμμένο κουτάβι που ψάχνει τους γονείς του (photos-video)

«Αγκαλιάζονται για να παραμείνουν ζεστοί και κοιμούνται μαζί το βράδυ»

12 Αυγούστου 2022 22:07
Αδέσποτο γατάκι παρηγορεί εγκαταλελειμμένο κουτάβι που ψάχνει τους γονείς του (photos-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η μαγική στιγμή αποδεικνύει ότι η συμπόνια είναι έμφυτη… μάλλον σε όλα τα πλάσματα και ότι μπορεί να εκδηλωθεί και να γεφυρώσει όλες τις δήθεν προαιώνιες διαφορές, όπως αυτές του σκύλου με τη γάτα!

Μη στεναχωριέστε όμως, τούτη εδώ δεν είναι μια λυπητερή ιστορία! Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοώ. Το κουτάβι για έξι ολόκληρους μήνες περιπλανιόταν γύρω από το σπίτι που ζούσε πριν το εγκαταλείψουν οι χουμανιστικοί γονείς του. Αλλά οι καημενούληδες δεν έφταιγαν διότι ήταν πολύ ηλικιωμένοι και άρρωστοι και ήταν αδύνατο να φροντίσουν το σκυλάκι.

Δείτε επίσης: Σκύλος κλαίει από ανακούφιση μόλις συνειδητοποιεί ότι έρχονται να τον σώσουν - Ράγισαν καρδιές!

γατα-σκυλοσ-αγκαλια-12-8

Έτσι, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε ένα κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων. Το κακό είναι ότι τους απαγορεύτηκε να πάρουν το σκυλάκι μαζί τους και ήταν αναγκασμένοι να το αφήσουν πίσω. Το πιστό και απογοητευμένο σκυλάκι έμεινε εκεί περιμένοντάς τους, μέρα νύχτα!

Οι γείτονες εντόπισαν το λυπημένο κουταβάκι και του προσέφεραν φαγητό όλο αυτό το διάστημα, αλλά χρειάστηκε εκείνη η μαγική στιγμή που σας ανέφερα παραπάνω. Ένας γείτονας είδε το αδέσποτο γατάκι να πλησιάζει το κουταβάκι και να του προσφέρει την υποστήριξή του. Το γατάκι έβαλε την πατούσα του γύρω από τον αυχένα του κουταβιού, σαν να του λέει:

γατα-σκυλοσ-αγκαλια-12-8

«Μην ανησυχείς, οι αγαπημένοι σου θα έρθουν αργά ή γρήγορα για σένα». Η γατούλα φαινόταν μη-εξοικειωμένη με τους ανθρώπους, αλλά το κουτάβι, μια και ζούσε μαζί με ανθρώπους, ήταν πολύ φιλικό με αυτούς! Ένας γείτονας είπε: «Δε φεύγουν από εδώ, σαν να ψάχνουν κάτι σε αυτό το μέρος.

Αλλά το περίεργο είναι ότι κάθε φορά που ένας άνθρωπος περνάει, ο σκύλος προσπαθεί να τσεκάρει το πρόσωπό του, ενώ η γάτα φεύγει μακριά»!

Όταν οι γείτονες συνειδητοποίησαν ότι ο σκύλος και η νέα του φίλη παρέμεναν εκεί για 6 ολόκληρους μήνες, τους έφτιαξαν ένα μικρό σπιτάκι! Αλλά οι δύο φίλοι προτιμούν να κοιμούνται έξω και να ζεσταίνει ο ένας τον άλλον.

γατα-σκυλοσ-αγκαλια-12-8

«Αγκαλιάζονται για να παραμείνουν ζεστοί και κοιμούνται μαζί το βράδυ» είπε ένας άλλος γείτονας! «Ίσως καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται στην ίδια φάση, μια και συναντήθηκαν στο δρόμο. Καταλαβαίνουν ότι είναι διαφορετικά, αλλά τα πάνε καλά μεταξύ τους, ανακουφίζουν το ένα το άλλο!»

Αν και οι δύο φίλοι είχαν φαγητό και νερό από τους γείτονες, οι άνθρωποι φοβήθηκαν ότι δε θα τα καταφέρουν καλά τον χειμώνα και κάλεσαν ένα τοπικό καταφύγιο για να πάρει αυτούς τους δύο φίλους, αφού πρώτα ελέγχθηκε η υγεία τους. Η γατούλα ονομάστηκε Nyang και το κουτάβι Meong και θα μείνουν στο καταφύγιο μέχρι να βρουν το παντοτινό σπίτι και για τους δύο.

Πηγή: tsitsosthecat.gr

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share