Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

7χρονος με καρκίνο λίγο πριν εκπνεύσει στην αγκαλιά του πατέρα του ζήτησε να τον βγάλει μια τελευταία φωτογραφία! Θα δακρύσετε

Σπαράζει καρδιές!

22 Ιουλίου 2022 12:37
7χρονος με καρκίνο λίγο πριν εκπνεύσει στην αγκαλιά του πατέρα του ζήτησε να τον βγάλει μια τελευταία φωτογραφία! Θα δακρύσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το 7χρονο παιδί μόλις συνειδητοποίησε ότι χάνει την μάχη με τον καρκίνο, ζήτησε από τους παππούδες και τους γονείς του να βγάλουν μια φωτογραφία. Η ιστορία του σπαράζει καρδιές, όπως και οι φωτογραφίες του αγκαλιά με τον πατέρα του.

Οι γονείς του αποφάσισαν να μοιραστούν αυτές τις πολύτιμες εικόνες με σκοπό να δείξουν στον κόσμο τα πρώτα συμπτώματα αυτού του σπάνιου καρκίνου. Αν και δεν στάθηκε τυχερό, όπως αυτό το 3χρονο κοριτσάκι, που έγινε μάλιστα όπως θα δείτε εδώ παρανυφάκι στο γάμο της γυναίκας, που του χάρισε την ζωή!

«Στη μνήμη του Μπράιντεν Λι- Πρέσκοτ, 7/8/2009 – 01/09/2016,» έγραψαν η Στέφ και ο Γουέιν Πρέσκοτ, σε μια σελίδα στο Facebook την οποία αφιέρωσαν στον Μπράιντεν, ο οποίος απεβίωσε από καρκίνο.

Ο καρκίνος προκαλεί τεράστιο φυσικό και συναισθηματικό πόνο σε έναν ενήλικα, πόσο μάλλον σε ένα 7χρονο παιδί.

Ο Μπράιντεν είχε διαγνωστεί με νευροβλάστωμα στην ηλικία των δύο ετών. Οι γονείς του Μπράιντεν , η Στέφ και ο Γουέιν, μοιράστηκαν τις φωτογραφίες για να ενημερώσουν τους άλλους γονείς σχετικά με τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας.

7χρονος με καρκίνο λίγο πριν εκπνεύσει στην αγκαλιά του πατέρα του ζήτησε να τον βγάλει μια τελευταία φωτογραφία!

«Θέλω απλά να το μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Εάν το παιδί σας είναι αδύναμο, έχει υψηλό πυρετό και δεν τρώει, να το πάτε ​​αμέσως για μια εξέταση αίματος,» δήλωσε η Στέφ από το Μάντσεστερ.

Ο Μπράιντεν είχε διαγνωστεί με νευροβλάστωμα στην ηλικία των δύο ετών. Κάθε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, περίπου 100 παιδιά διαγιγνώσκονται με νευροβλάστωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου που επηρεάζει συνήθως παιδιά κάτω των πέντε ετών. Ένα από τα πιο κοινά συμπτώματά του είναι η διόγκωση στην περιοχή της κοιλίας, η οποία προκαλεί πόνο στο στομάχι του παιδιού.

Παρά τη θεραπείες που έκανε ο Μπράιντεν, μεταξύ των οποίων 11 είδη χημειοθεραπείας, μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων, ακτινοθεραπεία και ανοσοθεραπεία στην Αμερική, ο καρκίνος του χτύπησε την πόρτα για τρίτη φορά. Πέθανε δύο ημέρες μετά τη μεταφορά του σε ένα κέντρο ιατρικής περίθαλψης, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Μπράιντεν ζήτησε από τους παππούδες και τους γονείς του λίγο πριν πεθάνει να βγάλουν τις «τελευταίες» τους φωτογραφίες

Η Στέφ θυμάται τον Μπράιντεν να ξυπνάει από «πνίξιμο» στις 3 το πρωί της ημέρας που πέθανε.

“Φώναξα τη νοσοκόμα και μου είπε ότι είχε έρθει η ώρα. Ξύπνησα τον Γουέιν . Ήθελα να τον σηκώσω αλλά δεν μπορούσα γι’ αυτό τον έβαλα στα γόνατα του Γουέιν. Ο Γουέιν τον είχε αγκαλιά κι εγώ ήμουν δίπλα του και του κρατούσα το χέρι,” είπε.

Παρά το γεγονός ότι είχε όγκους στο σαγόνι του, και μπορούσε μετά βίας να μιλήσει λόγω του πόνου που ένιωθε καθώς άνοιγε το στόμα του, ο μικρός Μπράιντεν ζήτησε από τους παππούδες και τους γονείς του να βγάλουν φωτογραφίες λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Ξαφνικά φώναξε τη γιαγιά και τον παππού του, σαν να ήξερε ότι ήταν εκεί εκείνη την ημέρα. Στη συνέχεια φώναξε «να βγάλουμε φωτογραφίες τώρα,» πρόσθεσε.

Οι σπαραξικάρδιες φωτογραφίες του δείχνουν τις τελευταίες στιγμές του Μπράιντεν στην αγκαλιά του πατέρα του, στο νοσοκομείο Derian House Hospice στο Lancashire.

“Δεν μπορούσα να τον βλέπω να ‘φεύγει’. Όταν πέθανε, είχαμε το σώμα του Μπράιντεν στο σπίτι έτσι ώστε να μπορέσουν οι συγγενείς μας να τον δουν για τελευταία φορά, είπε η Στέφ . Η Στέφ έχει άλλους δύο γιους, τον Τάιλερ και τον Κόντι, και είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της που είναι κοριτσάκι.

7χρονος με καρκίνο λίγο πριν εκπνεύσει στην αγκαλιά του πατέρα του ζήτησε να τον βγάλει μια τελευταία φωτογραφία!

Η Στέφ αυτή τη στιγμή περιμένει ένα κοριτσάκι, το οποίο πιστεύει ότι είναι «δώρο» από Μπράιντεν.

«Ο Μπράιντεν την έστειλε από τον ουρανό – πάντα ήθελε μια μικρή αδελφή,» είπε.

Αν και είχε υπομείνει πολύ πόνο, το θάρρος και η αποφασιστικότητά του αγοριού φαίνεται στα μάτια του μέσα από αυτές τις εικόνες.

«Ο Μπράιντεν, ο μικρός μου ήρωας θα είναι πάντα στη σκέψη μου. Ήταν πολύ όμορφος. Μάλιστα μπορούσε να χαμογελάσει μέσα από τον πόνο και την οδύνη του,» σχολίασε μια γυναίκα στο Facebook, όταν έμαθε την ιστορία και είδε τις συγκινητικές φωτογραφίες του Μπράιντεν.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share