Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

Του αξίζουν όλα τα μπράβο: Ήρωας ντελιβεράς έσωσε πέντε παιδιά από φλεγόμενο σπίτι και αποθεώθηκε (video)

Σπάνιες στιγμές γενναιοδωρίας που συγκινούν

21 Ιουλίου 2022 22:12
Του αξίζουν όλα τα μπράβο: Ήρωας ντελιβεράς έσωσε πέντε παιδιά από φλεγόμενο σπίτι και αποθεώθηκε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κινηματογραφική ταινία θυμίζει η διάσωση πέντε παιδιών μέσα από φλεγόμενο σπίτι στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν το σπίτι που έμεναν έπιασε φωτιά. Τα παιδιά σώθηκαν από ένα ντελιβερά ο οποίος βρισκόταν στο δρόμο για να παραδώσει μια παραγγελία. Υπενθυμίζεται, ότι βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει άνδρα να βάζει φωτιά στην Πεντέλη.

Ο διανομέας εντόπισε στον επάνω όροφο του σπιτιού μια έφηβη και τρία μικρά παιδιά να έχουν αγκιστρωθεί στα πόδια της. Άρπαξε αγκαλιά τα παιδιά και ζήτησε από την έφηβη να τον κρατά από την μπλούζα για να μην το χάσει από τον καπνό.

Με κόπο κατάφεραν να βγουν από το σπίτι και μόλις πήραν δύο ανάσες, η νεαρή κοπέλα του είπε πως στο σπίτι παρέμενε η μικρή της αδερφή.

Ο άνδρας δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και όρμησε στο σπίτι να βρει και το πέμπτο παιδί της οικογένειας. Το εντόπισε στον πρώτο όροφο του κτηρίου, την πήρε αγκαλιά και έτρεξαν προς την έξοδο. Ωστόσο, το σπίτι είχε τυλιχθεί στις φλόγες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν.

Ο ηρωικός διανομέας άρπαξε το παιδί και πήδηξε από το παράθυρο. Μάλιστα, για να μην χτυπήσει το παιδί ο άνδρας έπεσε με την πλάτη από το παράθυρο με αποτέλεσμα να σπάσει κάποια πλευρά.

Μόλις αντίκρισε τους πυροσβέστες, τους παρέδωσε το παιδί και έχασε τις αισθήσεις του.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share