Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ελένη Φουρέιρα: «Ντύθηκε» Αλίκη Βουγιουκλάκη και έγινε αμέσως viral στο Tik Tok! (video)

Χόρεψε με τον «Δημήτρη Παπαμιχαήλ» στη «Νεράιδα και το Παλικάρι»

11 Ιουλίου 2022 23:14
Ελένη Φουρέιρα: «Ντύθηκε» Αλίκη Βουγιουκλάκη και έγινε αμέσως viral στο Tik Tok! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Σαββατοκύριακο (9-10/7) που μας πέρασε η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στην Κρήτη για τον γάμο της καλής της φίλης, Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση όπου και τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κατά τη διάρκεια του γλεντιού.

Λίγο πριν πάει στην εκκλησία, όμως, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε στο προφίλ της στο TikTok ένα βίντεο όπου μαζί με τον στενό της φίλο, Πέτρο Τσαπαρδώνη, αναπαριστούν την «κλασική» σκηνή από την ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι» όπου το «Κατερινιώ» Αλίκη Βουγιουκλάκη γνωρίζεται με τον «Μανούσο» Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Όπως ήταν φυσικό, ήταν ζήτημα χρόνου το βίντεο να γίνει viral, ξεπερνώντας τις 720.000 προβολές και τα 86.000 likes, ενώ τα κολακευτικά σχόλια «έπεσαν» βροχή.

"Με κεράτωσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη": Αποκάλυψη σοκ, 25 χρόνια μετά τον θάνατό της!

Για πρώτη φορά είδαμε τη Μάρω Κοντού με νυφικό και μάθαμε για την απιστία του συζύγου της με την... Αλίκη Βουγιουκλάκη και την επανένωση πριν τον θάνατο... Μάρω Κοντού. Η ψηλή και όμορφη του ελληνικού κινηματογράφου. Μια γυναίκα με φυσική κομψότητα, αέρα κοσμοπολίτισσας και αλέγκρο πνεύμα.

Εξαιρετική ηθοποιός, εντυπωσιακή γυναίκα, η Μάρω Κοντού διέγραψε τη δική της μοναδική πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο. Την ώρα που η Αλίκη Βουγιουκλάκη κέρδιζε την προσοχή του Τύπου με το σκέρτσο της η Μάρω Κοντού τραβούσε το ενδιαφέρον με τη γοητεία της. Και οι δύο αυτές γυναίκες βρέθηκαν κάποια στιγμή, να διεκδικούν ή και να μοιράζονται τον ίδιο άντρα. Τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς, ή απλά Ντίντη.

Ο Ντίντης, Αριστείδης Καρύδης Φουκς ήταν ο μεγάλος έρωτας της Μάρως Κοντού και ο μοναδικός άνδρας με τον οποίο έκανε το μεγάλο βήμα. Μετά από πέντε χρόνια σχέσης και αφού έκαναν τα σκέρτσα τους Μάρω Κοντού και Αριστείδης Καρύδης Φουκς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και μετά από δύο χρόνια χώρισαν, εξαιτίας της Αλίκης Βουγιουκλάκης.

Η ίδια η Μάρω Κοντού, σχετικά πρόσφατα, είχε μιλήσει για τα πάντα. Για το πώς κατέληξε να παντρεύεται τον Ντίντη της και πώς σχετικά σύντομα χώρισαν. Ο θάνατος της Μάρω Κοντού!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share