Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η συγκινητική στιγμή που γυναίκα μαθαίνει το φύλο του μωρού της δίπλα στην ετοιμοθάνατη μητέρα της...

«Ραγίζει» καρδιές

2 Ιουλίου 2022 22:45
Η συγκινητική στιγμή που γυναίκα μαθαίνει το φύλο του μωρού της δίπλα στην ετοιμοθάνατη μητέρα της...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η απίθανη στιγμή που μια γυναίκα από το Κολοράντο μαθαίνει το φύλο του μωρού της ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη δίπλα στην ετοιμοθάνατη μητέρα της. Ενώ, μία έγκυος γυναίκα πήγε να δει τον υπέρηχο του μωρού της, με αυτό που αντίκρισε θα σας σοκάρει.

Η Τεϊλορ είναι ξαπλωμένη δίπλα στην μητέρα της, Ντόνα, η οποία είχε καρκίνο του εγκεφάλου και των πνευμόνων σε τελικό στάδιο, και κοιτάζουν μαζί την οθόνη ενώ γίνεται η εξέταση υπερήχου. Η Τέιλορ ήταν 19 εβδομάδων έγκυος και είχε κανονίσει το ραντεβού της για τις 20 εβδομάδες μαζί με την Ντόνα.

“Η Τετάρτη το απόγευμα ήταν από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις και την μοιράστηκα με την μαμά μου”, έγραψε η Τέιλορ στο Facebook. “Ξάπλωσα δίπλα της, κράτησα το χέρι της και έκλαψα από χαρά όταν μάθαμε το φύλο του μωρού.”

“Δεν μπορώ να ευχαριστήσω το νοσοκομείο αρκετά γι’αυτό που επέτρεψαν να γίνει. Που με άφησαν να δημιουργήσω την τελευταία ανάμνηση με την μαμά μου! Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων! Σε αγαπώ τόσο πολύ”, έγραψε η Τέιλορ για την Ντόνα μετά τον θάνατο της. Στο πρώτο μέρος του βίντεο, ο υπέρηχος ξεκινά με την Τειλορ και την Ντόνα να κοιτάζουν γεμάτες ανυπομονησία, κρατώντας η μία το χέρι της άλλης. “Ουάου. Κοίτα το που κουνιέται”, λέει η Ντονα.

undefined

Ο γιατρός στη συνέχεια εξηγεί την ανατομία του μωρού, δείχνοντας τα χέρια, τα μάτια και τον ομφάλιο λώρο στην μητέρα και τη κόρη. Το μωρό κουνάει το στόμα του και ο γιατρός τους λέει ότι τους χαμογελάει. Ο γιατρός τους λέει ότι το στόμα του μωρού είναι καθαρό και δεν φαίνεται να έχει επιπλοκές. Τότε ο γιατρός λέει στην Τειλορ και την Ντόνα: “Είστε έτοιμες; Περιμένετε κορίτσι.” Η Ντόνα απαντάει έκπληκτη: “Αποκλείεται!”

Η Τέιλορ τότε γυρνάει προς την Ντόνα με δάκρυα στα μάτια καθώς μοιράζονται αυτή την στιγμή. Γνωρίζοντας το φύλο του μελλοντικού της εγγονιού, η Ντόνα χαϊδεύει την Τέιλορ στο μάγουλο με περηφάνια. Η Τείλορ σκουπίζει τα δάκρυα της με ένα χαρτομάντιλο καθώς ο γιατρός συνεχίζει να εξηγεί την ανατομία του μωρού. “Αυτό είναι ένα κοριτσάκι. Έχετε κόρη”, λέει ξανά.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share