Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Μοιάζει με έναν κανονικό γάμο μέχρι που ο γαμπρός σκύβει στην κόρη της νύφης και της λέει... (Video)

Απίστευτο!

1 Ιουλίου 2022 21:33
Μοιάζει με έναν κανονικό γάμο μέχρι που ο γαμπρός σκύβει στην κόρη της νύφης και της λέει... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μοιάζει με έναν κανονικό γάμο μέχρι που ο γαμπρός σκύβει στην κόρη της νύφης και της λέει... Είναι η ώρα που το ζευγάρι ανταλλάσσει τους όρκους του. Υπέροχα λόγια γεμάτα αγάπη και τρυφερότητα που κάνουν τους καλεσμένους να συγκινηθούν. Ενώ, 7 αδέρφια της νύφης γύρισαν πλάτη στους καλεσμένους την ώρα της δεξίωσης. Κανείς δεν είχε ιδέα τι θα ακολουθούσε!

Όμως δεν ακολουθείται ο παραδοσιακός τρόπος και αυτό είναι που κάνει αυτό το βίντεο τόσο δημοφιλές! Ο Brian και η Whitney ζουν στην Νότια Καρολίνα, αλλά αποφάσισαν να παντρευτούν στο McCall, Idaho, ένα πανέμορφο τουριστικό προορισμό.

Οι άνθρωποι εκεί που ασχολήθηκαν με την οργάνωση του γάμου εντυπωσιάστηκαν με το ταιριαστό ζευγάρι, αλλά και με τη μικρή κορούλα της νύφης, την Brielle, που την φώναζαν τρυφερά «Breezy» (δροσερό αεράκι). Ο Brian μπήκε στην ζωή τους πριν δυο χρόνια και την άλλαξε για πάντα. Η αγάπη του ήταν απέραντη και για τις δυο.

Υπήρξαν πολλές υπέροχες στιγμές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του γάμου τους, αλλά τίποτα δε με άγγιξε περισσότερο από τα τρυφερά λόγια που έγραψε ο ένας για τον άλλον εκτός ίσως από τον όρκο που έδωσε ο Brian στην μικρή Brielle.

«Υπόσχομαι να κρατώ πάντα το χέρι σου στο δρόμο σου και να σου δώσω μια άνετη ζωή» της είπε. «Υπόσχομαι να σου δείξω πώς ένας άνδρας πρέπει να φέρεται σε μια γυναίκα μέσα από την σχέση μου με την μητέρα σου και πάνω απ” όλα σου ορκίζομαι πως θα σε προστατεύω, θα σε φροντίζω και θα σε αγαπώ για πάντα.»

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share