Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία μιας μητέρας με το μωρό της - Δεν γνώριζε ότι θα ήταν και η τελευταία...

Τι συνέβη;

29 Ιουνίου 2022 14:24
Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία μιας μητέρας με το μωρό της - Δεν γνώριζε ότι θα ήταν και η τελευταία...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές μητέρες βγάζουν φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό τους στο μαιευτήριο, τις οποίες βλέπουν μετά από χρόνια και θυμούνται εκείνη την ήμερα που η ζωή τους άλλαξε καθορίστηκε. Αυτό, όμως, δεν συνέβη στην γυναίκα παρακάτω.

Μια φωτογραφία μπορεί να έχει τεράστια συναισθηματική αξία και να μην αντιλαμβανόμαστε εκείνη την στιγμή που την τραβάμε, ενώ αυτή η φωτογραφία της γυναίκας με τον ετοιμοθάνατο σύζυγό της είναι ένα παράδειγμα. Στιγμές μετά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας παρακάτω, η Σάρα Κούνικχαμ έφυγε από τη ζωή αφού υπέστη μια επιπλοκή που προήλθε από προεκλαμψία.

Ο σοκαρισμένος πατέρας του παιδιού, Στίβ Έλσμπι έπρεπε λοιπόν να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να αναλάβει το ρόλο της μάνας και του πατέρα και μίλησε στη βρετανική Daily Mail για το πώς είναι να μεγαλώνει ένας πατέρας μόνος του το παιδί του. Αναφέρει ότι το μωρό τον βοήθησε να ξεπεράσει τη θλίψη του αλλά όποτε βλέπει αυτή τη φωτογραφία θυμάται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τη γέννα.

«Είχα να αγωνιστώ στην αρχή, τόσο για να πάρω τη γονική μέριμνα και να καταχωρήσω τη γέννηση, γιατί η Σάρα και εγώ δεν ήμασταν παντρεμένοι. Τώρα πέντε χρόνια μετά το θάνατο της συντρόφου του ο ίδιος λέει ότι τα πράγματα έχουν γίνει κάποιος πιο εύκολα με την μικρή του κόρη βέβαια πάντα να έχει στη σκέψη της τη μαμά της.»

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία μιας μητέρας με το μωρό της - Δεν γνώριζε ότι θα ήταν και η τελευταία...

Προφανώς ποτέ δεν θα γνωρίσει τη μητέρα της, αλλά αυτή η μία και μοναδική φωτογραφία την βοηθά λίγο σε διάφορες δύσκολες στιγμές όπως στην Ημέρα της Μητέρας. Ο σύντροφος της Σάρα σκέφτηκε αμέσως να βγάλει αυτή τη φωτογραφία όταν έμαθε την κατάστασή της για να έχει έστω κάτι να θυμάται στο μέλλον η κόρη τους. Έτσι είναι η πρώτη και η τελευταία φωτογραφία που έχει με τη μαμά της αλλά και η πιο γλυκιά ανάμνηση…

Μια μαμά δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook. Ο λόγος; Ανεκτίμητος…

Μια μαμά δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στο Facebook, με τον λόγο πραγματικά να είναι ανεκτίμητος και συνάμα συγκινητικός. Ενώ, μία μητέρα έχασε τα τρίδυμά της και το σύζυγό της μέσα σε δέκα χρόνια! Η ιστορία που θα διαβάσετε θα σας κάνει να κλαίτε με λυγμούς!

Η Μελ πρόσφατα γέννησε και ήταν ενθουσιασμένη που έκλεισε ραντεβού με μία προσωπική γυμνάστρια για να την βοηθήσει να επιστρέψει στην παλιά σιλουέτα της. Ήθελε επίσης να δυναμώσει το σώμα της και να αποκτήσει αντοχή. Αλλά η Μελ αποκαρδιώθηκε όταν η γυμνάστρια της μίλησε με πολύ υποτιμητικά λόγια.

Διαβάστε τι έγινε στην συνέχεια της ιστορίας με την γυμνάστρια. Αν ρωτάτε τη γνώμη μας, η Μελ είναι μια όμορφη και θαρραλέα νεαρή μαμά…

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία μιας μητέρας με το μωρό της - Δεν γνώριζε ότι θα ήταν και η τελευταία...

“Λοιπόν είχα την πρώτη μου συνεδρία σήμερα με προσωπική γυμνάστρια και το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: “Προφανώς θέλεις να επιστρέψεις στο σώμα που είχες πριν την εκγυμοσύνη.” Δεν ήταν ερώτηση, ήταν δήλωση. “Με τσάτισε απίστευτα.” “Την διόρθωσα ευγενικά απλά λέγοντας ότι ‘θέλω να επανακτήσω τη δύναμή μου και αντοχή …Δε με απασχολεί πως φαίνεται το σώμα μου, μόνο πως λειτουργεί…”

Αλλά με έβαλε σε σκέψεις. Οι γυναίκες μετά την γέννα, τις λένε ότι φαίνονται ωραίες αν επιστρέψουν γρήγορα στο σώμα που είχαν πριν την εγκυμοσύνη. Βγαίνει το συμπέρασμα ότι φαίνονται χάλια αν έχουν ακόμη τα περιττά κιλά. Οι αδύνατοι άνθρωποι θεωρούνται ωραίοι για την έλλειψη λίπους ή κατηγορούνται όταν κάνουν εξοντωτικές δίαιτες. Οι εύσωμες γυναίκες είτε χαρακτηρίζονται χοντρές και ντροπιάζονται είτε χαρακτηρίζονται θαρραλέες που νιώθουν άνετα με το σώμα τους. Υπάρχει πάντα πίεση.”

“Κανείς δε νιώθει άνετα με το σώμα του 100% πάντα. Αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί είναι αν οι άνθρωποι είναι εντάξει, όχι πως φαίνονται.” “Μπορεί να μην είμαι έτοιμη για φωτογράφηση σε περιοδικό, τα εσώρουχά μου δε θα βγουν σε καμιά πασαρέλα, τα μαλλιά μου είναι λαδωμένα, δε φοράω μακιγιάζ, το σώμα μου είναι μαλακό και αγύμναστο. Δεν είμαι σίγουρη αν είμαι εντάξει καθόλου. Αλλά είμαι δυνατή. Το σώμα μου είναι υγιές. Ας λέει η κοινωνία ότι θέλει. Αυτά της προσφέρω.”

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share