Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές: Ο σκύλος που έμεινε μόνος μετά τον θάνατο του κηδεμόνα του χαμογελάει ξανά (video)

Σπαρακτικό!

28 Ιουνίου 2022 23:51
Ραγίζει καρδιές: Ο σκύλος που έμεινε μόνος μετά τον θάνατο του κηδεμόνα του χαμογελάει ξανά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η ιστορία ραγίζει καρδιές… Πολλές φορές τα ζώα δεν αντιλαμβάνονται ακριβώς τι συμβαίνει όταν χάνουν τους ιδιοκτήτες τους.

Εξακολουθούν όμως να χρειάζονται φροντίδα, φαγητό, καθαρό νερό και αγάπη. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που νοιάζονται γι’ αυτά τα πλάσματα.

Δείτε πόσο γλυκός και ευγενικός είναι αυτός ο σκύλος, παρόλο που είναι τρομοκρατημένος…

Άκρως συγκινητικό! Γλύτωσε την ευθανασία και βρήκε σπίτι ο 17 ετών παρατημένος, άρρωστος, κουφός και σχεδόν τυφλός σκυλάκος

Ευχάριστα τα νέα για ένα σκυλάκο με το όνομα Kane από το Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών, o οποίος αν και πολύ ταλαιπωρημένος στην υγεία του και μεγάλος σε ηλικία, κατάφερε να φύγει από το καταφύγιο και να πάει σε μια οικογένεια για να ζήσει όσο χρόνο του απομένει.

Δείτε επίσης: Οργή στη Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντροπής από το βρώμικο διαμέρισμα με τα 16 σκυλιά σε κλουβιά

Ο Kane ήταν στη σχεδόν «απαγορευτική» για υιοθεσία ηλικία των 17 ετών. Μεγαλόσωμος σκύλος, και αυτό επίσης αρκετά απαγορευτικό για εύκολη υιοθεσία, εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά του.

Άρρωστος, κουφός, τυφλός από το ένα μάτι και με πρόβλημα και στο δεύτερο, σώθηκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή από ευθανασία από μια ομάδα εθελοντών. Μεταφέρθηκε στο καταφύγιο της οργάνωσης Kiss My Paws. Κάποια στιγμή ο σκυλάκος πήγε σε σπίτι φιλοξενίας με σκοπό υιοθεσίας. Όμως τελικά δεν υιοθετήθηκε. Έτσι έμεινε και πάλι χωρίς οικογένεια. Και επέστρεψε στο κλουβί.

Οι εθελοντές που τον είχαν αγαπήσει έκαναν τα πάντα να του βρουν ένα σπίτι να ζήσει όσο χρόνο του απέμενε. Να μπορεί να κοιμάται σε ένα ζεστό κρεβατάκι. Να έχει αγάπη και να έχει μια αγκαλιά. Να ξέρει ότι ανήκει κάπου και ότι τον αγαπούν και τον προσέχουν. Δύσκολο όμως αυτό. Ποιος παίρνει ένα τόσο μεγάλο και άρρωστο ζώο γνωρίζοντας ότι του απομένει λίγος χρόνος ζωής; Και όμως. Είναι τόσο άδικο αυτό… Αυτά τα ζώα έχουν περισσότερη ανάγκη για ένα σπίτι. Για μία ανθρώπινη παρέα. Και ο Kane ήταν τόσο ανθρωποκεντρικός…

Αλλά ποτέ δεν ξέρουμε πώς τα φέρνει η ζωή. Και εκεί που χάνουμε όλες μας τις ελπίδες, γίνεται ένα θαύμα. Και το θαύμα για τον Kane έγινε.

Ένα ζευγάρι, βλέποντας την ανάρτηση και την έκκληση υιοθεσίας του, συγκινήθηκε και θέλησε να τον κάνει μέλος της οικογένειάς του. Χωρίς να σκεφτεί τίποτα. Ή μάλλον σκέφτηκε. Ότι δεν θα ήθελε να πεθάνει μέσα σε ένα κλουβί καταφυγίου αλλά σε σπίτι.

«Η φωτογραφία του μίλησε κατευθείαν στην καρδιά μου. Μου θύμισε και λίγο το δικό μας σκύλο. Με αυτά τα μάτια, τα συννεφιασμένα μάτια, τα θολά, τα λυπημένα. Με συγκίνησε. Βγήκα γρήγορα έξω από το δωμάτιο και λέω στο σύζυγό μου: “Phil, o σκύλος έχει ανάγκη, χρειάζεται κάποιον”», θα πει η νέα του μαμά η Ewa Halverson.

Άκρως συγκινητικό! Γλύτωσε την ευθανασία και βρήκε σπίτι ο 17 ετών παρατημένος, άρρωστος, κουφός και σχεδόν τυφλός σκυλάκος

Και ο Phil δεν ήθελε πολλά να πειστεί: «Αυτά τα πολύ μεγάλα σε ηλικία ζώα…Για αυτά το τέλος έρχεται στο κλουβί του καταφυγίου. Μόνο που το σκέφτεσαι, σε διαλύει. Δεν μπορείς να το συλλάβεις και να το κατανοήσεις.»

Ο Kane πλέον δεν έχει μόνο ένα υπέροχο μαλακό μαξιλάρι που κοιμάται και ξεκουράζεται αλλά και έναν καινούργιο φίλο. Τον 14χρονο Mango, τον άλλο σκύλο της οικογένειας. Είναι πάντα μαζί.

Πολλοί άνθρωποι, μόλις έμαθαν ότι ο σκυλάκος βρήκε σπίτι, θέλησαν να βοηθήσουν την οικογένεια στα ιατρικά του έξοδα τα οποία είναι αρκετά και θα γίνουν περισσότερα στο μέλλον.

Και όσο για την Ewa και τον Phil, η ευτυχία τους που έχουν στο σπίτι τους τον Kane δεν περιγράφεται. Δεν θεωρούν μάλιστα ότι τον υιοθέτησαν. Οι ίδιοι λένε χαρακτηριστικά: «Υιοθετηθήκαμε από αυτόν».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share