Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Ρίγος στο Άγιο Όρος: Εμφανίστηκαν άγγελοι όταν ένας μοναχός... Δείτε τη φωτογραφία που προκαλεί ανατριχίλα

Απίστευτο!

26 Ιουνίου 2022 21:52
Ρίγος στο Άγιο Όρος: Εμφανίστηκαν άγγελοι όταν ένας μοναχός... Δείτε τη φωτογραφία που προκαλεί ανατριχίλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιάζει μια φωτογραφία που δείχνει αγγέλους να βρίσκονται στο Άγιο Όρος. Πρόκειται για μια εικόνα που σοκάρει, όπως αυτή που σας παρουσιάσαμε χθες -δείτε εδώ την ιστορία-.

Πώς εμφανίστηκαν άγγελοι στο Άγιο Όρος; Πρόκειται για μια αναμνηστική φωτογραφία που προσκυνητές τράβηξαν στο όμορφο μέρος. Ένας γέροντας που προθυμοποιήθηκε να τραβήξει την εν λόγω φωτογραφία τη στιγμή που έπιασε την κάμερα στα χέρια του, τους είπε, "Ελάτε γρήγορα να σας τραβήξω τώρα που κατεβαίνουν οι Άγγελοι".

Όταν οι προσκυνητές είδαν τη φωτογραφία αυτό που αντίκρισαν τους άφησε άφωνους. Πίσω τους φαίνονται ολοκάθαρα άγγελοι. Μπορεί η φωτογραφία να είναι πιο παλιά, αλλά ακόμα προκαλεί τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει δώσει μια διαφορετική εξήγηση…

Δείτε την εικόνα:

Ρίγος στο Άγιο Όρος: Εμφανίστηκαν άγγελοι όταν ένας μοναχός... Δείτε τη φωτογραφία που προκαλεί ανατριχίλα

Αυτά τα παιδιά ποζάρουν για μία σχολική φωτογραφία - 30 χρόνια αργότερα, η δασκάλα παρατηρεί κάτι και δεν πιστεύει στα μάτια της!

Όλοι μας έχουμε στα συρτάρια μας φωτογραφίες από παλαιότερες εποχές, από τότε που ήμασταν μωρά, από τα πρώτα μας βήματα ή από το σχολείο. Θυμάστε τη δασκάλα σας στο νηπιαγωγείο; Κι αν εσείς τη θυμάστε άραγε θα σας θυμάται κι εκείνη μετά από τόσους μαθητές που έχει διδάξει; Μια φωτογραφία αρκεί για να επανέλθει άραγε η μνήμη μιας δασκάλας;

Μπορεί αυτή η δασκάλα πλέον να είναι 90 χρονών αλλά απ' ότι φαίνεται μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να θυμηθεί έναν από τους αγαπημένους της μαθητές όταν τον είδε να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία γύρω από μια φωτογραφία που γίνεται viral, δείτε εδώ το μυστικό που κρύβεται πίσω από μια οικογενειακή φωτογραφία και συγκινεί τους πάντες.

30 χρόνια πριν αυτή η δασκάλα είχε μάθει σε αυτό το αγοράκι τα πρώτα του γράμματα και τώρα τον έβλεπε στην τηλεόραση, γεγονός που τη συγκίνησε ιδιαίτερα και θέλησε να επικοινωνήσει μαζί του γράφοντας ένα γράμμα και στέλνοντας το στον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργαζόταν ο παλιός της μαθητής.

"Δώστε του χαιρετίσματα", έγραφε εμφανώς συγκινημένη.

Δείτε την συγκινητική ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share