Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκυος τράβηξε αυτή την φωτογραφία και την ανέβασε στο facebook - Τότε η αστυνομία άρχισε αμέσως να την αναζητάει

Σοκ

21 Ιουνίου 2022 23:36
Έγκυος τράβηξε αυτή την φωτογραφία και την ανέβασε στο facebook - Τότε η αστυνομία άρχισε αμέσως να την αναζητάει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν μια έγκυος γυναίκα από την Βόρεια Καρολίνα τράβηξε μια φωτογραφία της κοιλιάς της και την δημοσίευσε στο διαδίκτυο, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σπίτι της και την συνέλαβε. Επίσης, όταν μία γυναίκα τράβηξε μια φωτογραφία μετά την καταιγίδα που ξέσπασε κοντά στο σπίτι της σίγουρα δεν περίμενε πως θα γινόταν viral!

Όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία στην αρχική σελίδα των συγγενών και φίλων της, πολλοί άφησαν θετικά σχόλια. Αλλά στην συνέχεια κάποιοι παρατήρησαν ένα παράξενο αντικείμενο πίσω από την γυναίκα. Οι χρήστες του Facebook άρχισαν να παρατηρούν τα σύνεργα στο πίσω μέρος της φωτογραφίες. Και τότε όλοι κατάλαβαν γιατί η 26χρονη γυναίκα είχε ένα λαστιχάκι περασμένο στο μπράτσο της και πόζαρε μπροστά σε σύνεργα χρήσης ναρκωτικών.

Έγκυος τράβηξε αυτή την φωτογραφία και την ανέβασε στο facebook - Τότε η αστυνομία άρχισε αμέσως να την αναζητάει

Στη φωτογραφία με το σύντροφο της φαίνεται πανευτυχής - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να "παγώσετε"

Αυτή η γυναίκα έβγαλε μια απλή φωτογραφία με τον σύντροφό της πριν πάνε για δείπνο, μια κίνηση που κάνουμε συχνά πυκνά όλες μας στην σύγχρονη εποχή. Δεν φανταζόταν ποτέ όμως αυτό που θα ακολουθούσε.

Μια φωτογραφία μπορεί να κρύβει πολλά και να σηματοδοτεί κάτι πολύ σημαντικό, αφού μέσα σε αυτή αποτυπώνονται αναμνήσεις. Έτσι, και αυτή η selfie μετατράπηκε σε μια φωτογραφία που πίσω της κρύβει μια τραγωδία. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία γύρω από μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ μια μητέρα που ντράπηκε όταν την έβγαλε φωτογραφία ο γιος της.

Ήταν τους τελευταίους μήνες που η Βικτόρια Σμιθ ένιωθε όλο τον κόσμο στους ώμους της. Έπρεπε να πουλήσει το άλογό της για να μπορέσει να αγοράσει ένα σπίτι και να μείνει με τον 31χρονο φίλο της.

Η 25χρονη φαρμακοποιός Βικτόρια βρέθηκε κρεμασμένη σε πέτρινη προβλήτα στην Τενερίφη στις 28 Μαρτίου. Είχε πει στον 31χρονο σύντροφό της Μάτ Αρκγρουάιτ ότι θα τον συναντούσε στο δείπνο. Ήταν δυστυχισμένη στη δουλειά της και ήταν έτοιμη να αναλάβει νέα θέση σε νοσοκομείο. Η τελευταία φορά που την είδε ζωντανή ο Ματ ήταν στην πισίνα του ξενοδοχείου που έμεναν. Του είπε ότι θα τον συναντήσει στο δείπνο.

Ο ιατροδικαστής που ανέλαβε την υπόθεση επισήμανε ότι η ψυχική ασθένεια είναι ένας από τους μεγαλύτερους δαίμονες της εποχής μας. Αυτό όταν άκουσε πώς έβαλε τέλος στη ζωή της. «Η Βικτόρια ήταν μια νέα γυναίκα που προφανώς είχε όλη της ζωή μπροστά της και κάθε ευκαιρία να έχει μια θαυμάσια ζωή. Είχε επεισόδια κατάθλιψης και της είχαν συνταγογραφηθεί αντικαταθλιπτικά. Φαινόταν να είναι ενθουσιασμένη με το νέο της σπίτι», επισήμανε ο ιατροδικαστής Τζέιμς Νιούμαν.

«Ήθελε να αλλάξει δουλειά επειδή δεν ήταν ικανοποιημένη. Ήταν έτοιμη να ξεκινήσει σε νέα δουλειά τον Απρίλιο. Το μέλλον της έμοιαζε απίστευτα φωτεινό. Η ψυχική ασθένεια είναι ένας από τους μεγαλύτερους δαίμονες της εποχής μας». Είχε σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια και για αυτό της συνταγογραφήθηκαν αντικαταθλιπτικά.

Ο πατέρας της Άλαν και η μητέρα της Λίντα Σμίθ επισήμαναν πως υπήρχαν μερικά πράγματα που αισθανόταν ότι δεν πήγαιναν καλά. «Πήγε στον γιατρό και της έγραψε Fluoxetine. Η δουλειά στην Ουαλία δεν ήταν όπως περίμενε και γύρισε σπίτι στο Preston. Ένιωθε ότι είχε απογοητεύσει τους ανθρώπους γύρω της και τον εαυτό της. Ως οικογένεια τη διαβεβαιώσαμε.

Ξεκίνησε να δουλεύει στο φαρμακείο αλλά δεν ήταν η δουλειά που ήθελε. Η σχέση της με τον Ματ πήγαινε πολύ καλά και ετοιμάζονταν να συγκατοικήσουν. Η Βίκι σκεφτόταν να σταματήσει τα αντικαταθλιπτικά. Τη ρωτήσαμε αν ήταν λογικό και μας είπε ότι πολλές φορές ξεχνούσε να τα πάρει. Υπέφερε στη δουλειά της και ο γιατρός της πρότεινε να πάρει άδεια».

Ο σύντροφός της τόνισε ότι η Βίκι ήταν πάντα ένα φιλικό και στοργικό πρόσωπο που μπορούσε να κάνει κάποιον να χαμογελά. «Ήταν οργανωμένη και σχεδίαζε τα πάντα. Αγοράσαμε το σπίτι μαζί και ήταν πολύ ενθουσιασμένη. Ήθελε να βάλει τη δική της σφραγίδα σε αυτό. Είχαμε πάει στη Ρώμη τον Ιούνιο που μας άρεσε πολύ. Οι διακοπές στην Τενερίφη ήταν απλά ένα διάλειμμα».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share