Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Υιοθέτησε και εσύ αυτό το κόλπο του 1 λεπτού και δεν θα ξυπνάς πια με πρησμένο πρόσωπο

Θα εκπλαγείτε!

15 Ιουνίου 2022 09:36
Υιοθέτησε και εσύ αυτό το κόλπο του 1 λεπτού και δεν θα ξυπνάς πια με πρησμένο πρόσωπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα Viral κόλπο στο TikTok υπόσχεται να διώξει το πρήξιμο από το πρόσωπο σε μόλις 1 λεπτό!

Το πρήξιμο στην περιοχή κάτω από τα μάτια, μετά από ξενύχτι, αποτελεί ένα συχνό πρόβλημα των γυναικών. Αν ψάχνετε για έναν εύκολο και ταυτόχρονα φθηνό τρόπο για να ξεφουσκώσετε το πρόσωπό σας, ένα προϊόν ομορφιάς που μπορεί να έχετε ήδη, είναι η λύση.

Δείτε επίσης: Πλάκα κάνεις: Πουλάει ιδρώτα από το στήθος της και κερδίζει 5.000 δολάρια τον μήνα
Σε βαζάκια

Διώξτε το πρήξιμο στο πρόσωπο με αυτό το γρήγορο κόλπο

Τα σφουγγάρια Beautyblender είναι στη μόδα. Οι γκουρού του μακιγιάζ ορκίζονται σε αυτά για την εφαρμογή βάσης και concealer, ακόμη και προϊόντων περιποίησης δέρματος, όπως ορούς και έλαια. Αλλά τώρα, μπορούν να παρέχουν ένα πρόσθετο μπόνους, αν τα παγώσετε πρώτα. Η εφαρμογή των προϊόντων σας με ένα παγωμένο beautyblender όχι μόνο θα σας δώσει ένα λείο φινίρισμα, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφουσκώσετε το δέρμα σας στη στιγμή.

Βρέξτε το beautyblender και, στη συνέχεια, αφήστε το στην κατάψυξη για μια ώρα πριν το χρησιμοποιήσετε για να εφαρμόσετε μακιγιάζ ή προϊόντα περιποίησης.

Το κόλπο έγινε viral στο TikTok με αμέτρητες beauty bloggers να δείχνουν πώς μπορεί να ξεφουσκώσει το πρόσωπο και οι δερματολόγοι συμφωνούν, όπως αναφέρει το bestlifeonline.com.

Ο δερματολόγος Blair Murphy-Rose, MD, FAAD, εξηγεί ότι η χρήση κρύων προϊόντων μπορεί να “προκαλέσει συστολή στα αιμοφόρα αγγεία για να μειωθεί η φλεγμονή”, και έτσι να έχετε λιγότερη ερυθρότητα και πρήξιμο. Έτσι, δροσίζοντας το beauty blender σας, μπορείτε να μειώσετε τη φλεγμονή στο πρόσωπο. Ο δερματολόγος και συνιδρυτής της μάρκας περιποίησης δέρματος εφήβων Stryke Club, Sheilagh Maguiness, MD, λέει ότι αυτό μπορεί να βελτιώσει προσωρινά το «γέμισμα ή το πρήξιμο, ιδιαίτερα γύρω από τα μάτια».

Υιοθέτησε και εσύ αυτό το κόλπο του 1 λεπτού και δεν θα ξυπνάς πια με πρησμένο πρόσωπο

Μπορεί να υπάρχει ένας ακόμα πιο αποτελεσματικός τρόπος για να παγώσετε το αφουγγάρι σας

Ο Nick Lujan, ο παγκόσμιος διευθυντής τέχνης και εκπαίδευσης στο Kevyn Aucoin Beauty, λατρεύει επίσης αυτό το κόλπο.

«Η χρήση εργαλείων με απλή ψύξη θα σας βοηθήσει να ξεφουσκώσετε, συστέλλοντας το δέρμα και κάνοντας το λίγο πιο σφιχτό», είπε. «Είναι μια εξαιρετική γρήγορη λύση για το πρήξιμο». Αν και πολλοί beauty bloggers ορκίζονται ρίχνοντας τα beautyblender τους στην κατάψυξη, ο Lujan λέει ότι υπάρχει μια πιο ήπια μέθοδος για να δημιουργήσετε ένα λείο φινίρισμα. Ο Lujan προτείνει «να μουσκέψετε το beauty blender σας σε παγωμένο νερό, στη συνέχεια να στύψετε το νερό από το σφουγγάρι και να χρησιμοποιήσετε το σφουγγάρι για να πιέσετε το δέρμα σας ή για να απλώσετε και να λειάνετε το concealer σας».

Αν δεν έχετε μπλέντερ ομορφιάς, η Maguiness λέει ότι η διατήρηση της ενυδατικής κρέμας ή του ορού στο ψυγείο ώστε να είναι κρύο όταν το απλώνετε μπορεί να έχει παρόμοιο αποτέλεσμα.

Βεβαιωθείτε ότι το beauty blender σας είναι καθαρό κάθε φορά.

Εάν δοκιμάζετε το κόλπο αυτό με το beautyblender με το foundation ή τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας, βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς καθαρό πριν το χρησιμοποιήσετε. Ο Alain Michon, MD, ιατρικός διευθυντής στην Ottawa Skin Clinic εξηγεί ότι πρέπει να προσέχετε να “χρησιμοποιείτε πάντα ένα καθαρό σφουγγάρι, καθώς τα βακτήρια από το σφουγγάρι μπορεί να κάνουν το πρόσωπό σας να μολυνθεί”.

Ο Michon αναγνωρίζει ότι αυτή είναι μια “καλή βραχυπρόθεσμη λύση για να ξεφουσκώσει το πρόσωπό σας”, αλλά προτείνει να εξερευνήσετε εναλλακτικές, πιο αποστειρωμένες επιλογές, όπως ένα ρολό προσώπου, εάν σκοπεύετε να το κάνετε με συνέπεια .

Επίσης, καλό είναι να κάνετε και απαλό μασάζ στο πρόσωπο, λέει η Aimee Paik, MD, SVP Δερματολογίας. «Το αποτέλεσμα ψύξης μπορεί να βοηθήσει στη συστολή των αιμοφόρων αγγείων και στη μείωση του οιδήματος», λέει. “Το απαλό μασάζ προσώπου με ένα σταθερό προϊόν όπως ένα παγωμένο μπλέντερ ομορφιάς μπορεί επίσης να μειώσει το πρήξιμο ενθαρρύνοντας τη λεμφική παροχέτευση”. Σύμφωνα με την κλινική του Κλίβελαντ, η λεμφική παροχέτευση ανακουφίζει από το πρήξιμο συγκεκριμένες περιοχές του σώματός σας».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share