Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανελλαδικές 2022: Μαθητής κάνει δημοσίως ερωτική εξομολόγηση σε επιτηρήτρια και γίνεται viral - «Ελπίζω να την ξαναδώ...» (video)

Το πήγε σε... άλλο level!

5 Ιουνίου 2022 13:39
Πανελλαδικές 2022: Μαθητής κάνει δημοσίως ερωτική εξομολόγηση σε επιτηρήτρια και γίνεται viral - «Ελπίζω να την ξαναδώ...» (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άνετος, αισιόδοξος και… γοητευμένος, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων, μαθητής ΓΕΛ της Λέσβου, με τις δηλώσεις του να γίνονται viral. Ο μαθητής, ρωτήθηκε από το τοπικό Aeolos TV, πώς έγραψε, απαντώντας ότι έγραψε καλά στο μάθημα της έκθεσης και ότι σκέφτεται να περάσει παιδαγωγικά ή Φιλολογία ώστε να έχει «αδειούλες» το καλοκαίρι και να είναι χαλαρός.

Εκμεταλλεύτηκε όμως την ευκαιρία για να κάνει… ερωτική εξομολόγηση στην «όμορφη επιτηρήτρια» η οποία βρέθηκε στην αίθουσα. «Επειδή είμαι γνωστός στην περιοχή, θέλω να πω κάτι για την επιτηρήτρια. Ήταν 25 χρονών και πολύ όμορφη. Ελπίζω να την ξαναδώ τη Δευτέρα», είπε ο μαθητής.

Πανελλαδικές 2022 – Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία: Αυτά είναι τα θέματα που «έπεσαν» στην πρεμιέρα

Με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία κάνουν την αρχή στις πανελλήνιες εξετάσεις σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

Δείτε εδώ τα θέματα που έπεσαν στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Υπενθυμίζεται πως οι πανελλαδικές εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30 π.μ., αλλά οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Επίσης, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Τα επόμενα μαθήματα για ΕΠΑΛ και ΓΕΛ

πανελλαδικεσ-2022
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

Το Σάββατο 4 Ιουνίου, εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι τα Μαθηματικά (Άλγεβρα), ενώ επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία. Οι πανελλήνιες εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

Νέο μήνυμα Κεραμέως για Πανελλήνιες - «Να κάνετε ό,τι σας γεμίζει και αξιοποιεί τις κλίσεις και τα ταλέντα σας»

Καλή επιτυχία στις υποψήφιες και τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων 2022 ευχήθηκε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Προτρέπει τα παιδιά «αυτές τις ημέρες να βάλουν τα δυνατά τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό» και προσθέτει, ότι το υπουργείο θα είναι δίπλα τους, «σε κάθε βήμα, να ακούμε τις σκέψεις σας, να στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, να αξιοποιούμε τις φρέσκες ιδέες σας». Η Υπουργός Παιδείας δήλωσε πριν λίγο καιρό «Άρχισαν να γράφονται στα σχολεία μας Ουκρανοί μαθητές».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share