Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βρήκε το... ψυχικό σθένος: Γνωστή TikToker δείχνει πώς είναι στην πραγματικότητα χωρίς μακιγιάζ και γίνεται viral! (video)

«Δεν θα ξαναβγώ ποτέ ξανά ραντεβού»

3 Ιουνίου 2022 12:58
Βρήκε το... ψυχικό σθένος: Γνωστή TikToker δείχνει πώς είναι στην πραγματικότητα χωρίς μακιγιάζ και γίνεται viral! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Julia Grandoni είναι μία γνωστή TikToker στον Καναδά, που μετρά περισσότερους από 387.000 ακόλουθους στη διάσημη πλατφόρμα.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος του κουμπάρου στον γάμο έκρυβε μια πικάντικη αποκάλυψη – Άφωνο το ζευγάρι (video)

H Grandoni η οποία μοιράζεται και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντυπωσιακές φωτογραφίες της από νυχτερινές εξόδους, αποφάσισε να συμμετέχει σε ένα trend του TikTok, στο οποίο δείχνει πώς είναι το πρόσωπό της με και χωρίς μακιγιάζ.

Έτσι λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται αρχικά να φοράει ένα στενό μαύρο φόρεμα, με λαμπερό μακιγιάζ και περιποιημένα μαλλιά και στη συνέχεια τη βλέπουμε εντελώς άβαφη να... τρολάρει τον εαυτό της για την τεράστια διαφορά.

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο έγινε αμέσως viral κι έχει προβληθεί περισσότερες από 12,9 εκατομμύρια φορές, αποσπώντας δεκάδες χιλιάδες σχόλια, που δεν ήξεραν τι να σκεφτούν για τη μεταμόρφωσή της, με τους περισσότερους να την αποκαλούν «catfish», δηλαδή ψεύτικη.

«Δεν θα ξαναβγώ ποτέ ξανά ραντεβού», σχολίασε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε: «Αυτό θα έπρεπε να είναι παράνομο». Ένας άλλος χρήστης στο TikTok ισχυρίστηκε πως γι' αυτό ακριβώς που βλέπει, έχει προβλήματα εμπιστοσύνης. Κάποιοι σχολιαστές βέβαια ήταν πιο υποστηρικτικοί και θυμήθηκαν τις δικές τους στιγμές που δεν τους αναγνώριζαν, επειδή δεν φορούσαν μακιγιάζ ή επειδή δεν ήταν καλά ντυμένοι.

Το «χέρι-καρχαρίας» που σπάει ρεκόρ στο Tik Tok με 75 εκατ. προβολές κρύβει μια τραγική ιστορία από πίσω

«Δεν είχα ιδέα ότι το χέρι μου θα έμοιαζε με κεφάλι καρχαρία, παρά μόνο όταν απελευθερώθηκε από την κοιλιά μου», είπε η Σάντι Κεμπ στη Mirror για το ιδιαίτερο σχήμα που έχει το ένα από τα δύο άνω άκρα της.

Κατέληξε να μοιάζει έτσι αφότου οι γιατροί το έραψαν μέσα στο στομάχι της για να καταπολεμήσουν μια επιθετική μόλυνση. Και τώρα ένα βίντεο, που τράβηξε, και δείχνει το χέρι της έχει φτάσει να μετρά πάνω από 75 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Η περιπέτεια υγείας της, που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή, ξεκίνησε την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονο πόνο στα νεφρά. Οι γιατροί διέγνωσαν πέτρα στα νεφρά και τη μετέφεραν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών για να την αφαιρέσουν.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share