Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η 98χρονη γιαγιά είναι στο κρεβάτι της και ο εγγονός της την πλησιάζει - Αυτό που κάνει θα «τσακίσει» την καρδιά σας

Θα συγκινηθείτε!

24 Μαΐου 2022 12:37
Η 98χρονη γιαγιά είναι στο κρεβάτι της και ο εγγονός της την πλησιάζει - Αυτό που κάνει θα «τσακίσει» την καρδιά σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η παράδοση είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό, η ίδια μας η κληρονομιά κι αυτό που έκανε ο εγγονός για την υπερήλικη γιαγιά του ήταν τόσο υπέροχο, που μας «τσάκισε» την καρδιά.

Ο λόγος για τον Ash Ruiz από το Sun Pointe Drive του Παλμ Μπιτς που εύχεται χρόνια πολλά στην 98χρονη αγαπημένη γιαγιά του με ένα τραγούδι που εκείνη λατρεύει.

Πρόκειται για το τραγούδι «Unforgettable» του Νατ Κινγκ Κόουλ που σύμφωνα με όσα αναφέρει στην Daily Mail «η γιαγιά Jean μου το έμαθε από τότε που ήταν 8 χρονών και από εκείνη τη στιγμή το τραγούδαγα μαζί της κάθε φορά που είχε γενέθλια, και έτσι έγινε παράδοση».

Σύμφωνα με εγγονό της, η γιαγιά σταμάτησε να τραγουδά όταν έγινε 80 ετών και εκείνος φρόντισε, σε όποιο μέρος και αν βρισκόταν, να της εύχεται με το αγαπημένο της τραγούδι, ακόμα και μέσω τηλεφώνου ή Skype, με την ιστορία μιας 50χρονης γιαγιάς επίσης να συγκλονίζει.

«Αυτή η χρονιά ήταν διαφορετική. Γινόταν 98 και ήθελα να κάνω τα πάντα για να την εκπλήξω και αυτό αποτυπώθηκε στο βίντεο. Όταν το είδα ξανά δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς κρατήθηκα και δεν έκλαψα... Τα έχασα λίγο στο τέλος. Αυτό που δεν βλέπετε είναι τα δάκρυα και τα "σ'αγαπώ" μας» είπε.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share