Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τουρκία: Παρουσιαστής σε έξαλλη κατάσταση - «Τα πήρε στο κρανίο» και... έσπασε το στούντιο σε ζωντανή μετάδοση! (video)

Πέταξε το στυλό που κρατούσε στο τραπέζι και έσπασε την κούπα με το νερό...

21 Μαΐου 2022 18:57
Τουρκία: Παρουσιαστής σε έξαλλη κατάσταση - «Τα πήρε στο κρανίο» και... έσπασε το στούντιο σε ζωντανή μετάδοση! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο από τη φήμη του... Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως ζήλεψε ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του τουρκικού FoX TV, Σελτζούκ Τεπελί. Ο Τούρκος παρουσιαστής έγινε έξαλλος στον αέρα με ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε για τους αγρότες και ξέσπασε μπροστά στις κάμερες, ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση.

Δείτε επίσης: Τρομακτική δήλωση Διακόπουλου για τα Ελληνοτουρκικά: «Αν οι γείτονες έπαιρναν 100 F-35, θα έκαναν το Αιγαίο σουβλάκι!» (video)

Μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή του βίντεο, ο Τεπελί σχολίασε με τρεμάμενη φωνή: «Οι μισοί από τους αγρότες της χώρας έχουν παραιτηθεί από τις δουλειές τους». Στην συνέχεια πέταξε το στυλό του που κρατούσε στο τραπέζι και έσπασε την κούπα με το νερό, ζητώντας από τον σκηνοθέτη να περάσουν στο επόμενο θέμα της εκπομπής.

Όπως και να 'χει η τηλεθέαση ανέβηκε απότομα και το βίντεο φυσικά έγινε viral. Τώρα για το μέλλον του ίδιου στο κανάλι, μάλλον κρίνεται αβέβαιο...

Αιφνιδίασε τους πάντες ο Ερντογάν - Στόλτενμπεργκ για Σουηδία και Φινλανδία: «Οι συνομιλίες πρέπει να συνεχιστούν για την εξεύρεση λύσης»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν για το ζήτημα των αιτήσεων της Φινλανδίας και της Σουηδίας για ένταξη στη Συμμαχία.

«Μίλησα με τον Πρόεδρο Tαγίπ Ερντογάν της πολύτιμης Συμμάχου μας Τουρκίας σχετικά με τη σημασία των Ανοιχτών Θυρών του ΝΑΤΟ και των αιτήσεων ένταξης από τη Φινλανδία και τη Σουηδία.

Συμφωνούμε ότι οι ανησυχίες για την ασφάλεια όλων των Συμμάχων πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι συνομιλίες πρέπει να συνεχιστούν για την εξεύρεση λύσης» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γενς Στόλτενμπεργκ.

Απρογραμμάτιστη επικοινωνία Ερντογάν με Σουηδία, αλλά και Φινλανδία, μετά την αίτησή τους για ένταξη στο ΝΑΤΟ

Ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αντιτίθεται στην ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, την κάλεσε το Σάββατο «να βάλει τέλος στην πολιτική και οικονομική της υποστήριξη και στις παραδόσεις όπλων σε τρομοκρατικές οργανώσεις».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share