Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

57χρονη κάνει πλαστικές για να μοιάσει στην 36χρονη κόρη της... Δείτε πώς έγινε!

Δεν θα το πιστεύετε!

20 Μαΐου 2022 12:51
57χρονη κάνει πλαστικές για να μοιάσει στην 36χρονη κόρη της... Δείτε πώς έγινε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η 57χρονη ήθελε να μοιάσει στην κόρη της, η οποία ήταν μόλις 36 χρονών. Πολλοί όσο μεγαλώνουν ειδικά οι γυναίκες, περνάνε κρίση ηλικίας, και για αυτό αποφάσισε να κάνει πλαστικές, ώστε να ξανανιώσει νέα!

Είναι σύνηθες οι έφηβοι να ντρέπονται για τους γονείς τους. Ωστόσο, όσοι ντρέπονται πρέπει να σκεφτούν την 36χρονη Τζέιν Χόροκ από την Αγγλία. Πολλές γυναίκες καταφεύγουν σε πλαστικές, είτε λόγω bullying, είτε για άλλους λόγους και τα αποτελέσματα σοκάρουν!

Η 57χρονη μητέρα της Τζέιν , η Τζανέτ , χώρισε το 2001. Τότε ένιωθε έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα ζωή απελευθερωμένη από τα δεσμά ενός δυστυχισμένου γάμου. Όμως υπήρχε κάτι που δεν της κολλούσε με την νεοαποκτηθείσα ελευθερία: η εμφάνιση της.

Στην Τζανέτ δεν άρεσε αυτό που έβλεπε στον καθρέφτη, αφού η νεανική της εμφάνιση είχε εξαφανιστεί. Πλησίαζε τα 60 και το σώμα της ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που ήθελε. Ταυτόχρονα, έβλεπε ότι η κόρη της ήταν στην ακμή της νιότης της. Τότε αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ακριβώς σαν εκείνη. Ήθελε ο κόσμος να νομίζει ότι ήταν αδερφές. Αυτή είναι μια φωτογραφία της Τζέιν , με όλα όσα ήθελε να γίνει η Τζανέτ :

Από τότε που το αποφάσισε, έκανε διάφορες επεμβάσεις, έχασε βάρος και αντέγραψε το κούρεμα της κόρης της. «Βάσισα την μεταμόρφωση μου στην κόρη μου, γιατί είναι όμορφη, την έφτιαξα εγώ και ήθελα την εμφάνιση της», είπε η Τζανέτ . Έχασε 16 κιλά, έκανε δύο αυξητικές στήθους, πλαστική στη μύτη, στα μάτια και έβαλε εμφυτεύματα στα δόντια.

57χρονη κάνει πλαστικές για να μοιάσει στην 36χρονη κόρη της... Δείτε πώς έγινε!

Ωστόσο, η Τζέιν αισθανόταν άβολα με την εμμονή της μητέρας της με την εμφάνιση της. «Όταν πρωτοανακάλυψα ότι η μητέρα μου ήθελε να βασίσει τον εαυτό της πάνω μου, τρομοκρατήθηκα. Δεν εντυπωσιάστηκα. Δεν ήθελα η μητέρα μου να μοιάζει με μένα. Δεν ήθελα ο κόσμος να νομίζει ότι είναι αδερφή μου. Ήθελα να ξέρουν ότι είναι η μαμά μου», είπε η Τζέιν . Παρά τις επιφυλάξεις της κόρης της, η Τζανέτ δεν άλλαξε γνώμη: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν με νοιάζει τι νομίζει, γιατί θα την αντιγράψω, όπως και να έχει». Έτσι είναι η Τζανέτ μετά την μεταμόρφωση της:

«Η μαμά μου δεν ενδιαφέρεται για να συναισθήματα μου», παραπονέθηκε η Τζέιν . Η αποφασιστικότητα της μητέρας της δεν είχε όρια, ούτε καν στα χρήματα – η Τζανέτ έχει ήδη ξοδέψει 58.000 δολάρια σε διάφορες επεμβάσεις και θεραπείες!

«Όταν ο κόσμος μας περνά για αδερφές, αισθάνομαι τέλεια με τον εαυτό μου. Αισθάνομαι σαν να είμαι στην κορυφή του κόσμου. Και με κάνει να πιστεύω ότι όλα τα χρήματα που ξόδεψα άξιζαν», είπε η Τζανέτ περήφανη.

Η 57χρονη κάνει τακτικά ενέσεις μπότοξ για να διατηρήσει την εμφάνιση της και είναι χαρούμενη όποτε ο κόσμος της περνά για αδερφές. «Ντυνόμαστε ίδια, μοιάζουμε, έχουμε το ίδιο κούρεμα, το ίδιο χρώμα μαλλιών, είμαστε και οι δύο αδύνατες. Γιατί να μην μας περάσουν για αδερφές;»

57χρονη κάνει πλαστικές για να μοιάσει στην 36χρονη κόρη της... Δείτε πώς έγινε!

Παρ’όλο που στην αρχή της ήταν δύσκολο, η Τζέιν δείχνει να έχει αποδεχτεί την εκκεντρική απόφαση της μητέρας της. Υπερασπιζόμενη τις εγχειρήσεις που έχει κάνει, η Τζανέτ λέει ότι η κόρη της είναι όπως είναι χάρη σε εκείνη, άρα έχει το δικαίωμα να αντιγράφει την εμφάνιση της. Δεν αλλάζει άποψη. «Θα διατηρήσω για πάντα αυτή την εμφάνιση. Έτσι είμαι. Δεν αλλάζω και θα συνεχίσω έτσι μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω», είπε.

Δείτε στο βίντεο την μεταμόρφωση της:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share