Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Viral: Ο Πέτρος ο πελεκάνος στη Μύκονο πέρασε τουρίστρια για... τσιπούρα και πήγε να την καταπιεί!

Αυτή η προσπάθεια για selfie... δεν πήγε και τόσο καλά

18 Μαΐου 2022 13:47
Viral: Ο Πέτρος ο πελεκάνος στη Μύκονο πέρασε τουρίστρια για... τσιπούρα και πήγε να την καταπιεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μύκονος κι ευτράπελα... πάνε πακέτο! Ένα τέτοιο κατέγραψε ερασιτεχνικό βίντεο με μία τουρίστρια να επιχειρεί να βγάλει φωτογραφία με τον Πέτρο, τον παγκοσμίως γνωστό πελεκάνο της Μυκόνου.

Ωστόσο, μάλλον τον πέτυχε σε ώρα που έψαχνε για κολατσιό και αποφάσισε να την δει σαν μεζέ! Όπως αναφέρει το mykonoslivetv που δημοσιεύει το βίντεο η κοπέλα μαζί με μια φίλη της γονάτισαν για να βγάλουν φωτογραφία μαζί του.

Όμως το πτηνό δεν είχε την διάθεση να φωτογραφηθεί, άνοιξε το στόμα του και το έβαλε στον λαιμό της. Η κοπέλα δεν πανικοβλήθηκε και φάνηκε να διασκεδάζει την περιπέτειά της, την οποία όχι μόνο θα εξιστορεί στο εξής, αλλά θα έχει και απτές αποδείξεις!

"Τι είναι γάμος;" Δύο τετράχρονα απαντούν και τρελαίνουν το διαδίκτυο

Το βίντεο ξεκινάει με πλάνο των δύο μικρών τετράχρονων πρωταγωνιστών. Μία κυρία τους ρωτάει «Τι σημαίνει να είσαι παντρεμένος;» και τότε τα παιδιά αρχίζουν να δίνουν τη δική τους ξεκαρδιστική εκδοχή.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ το βίντεο με την γυναίκα που έβαλε ηλεκτρική σκούπα έξω στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Εεεμ…» ξεκινά να λέει το τετράχρονο αγοράκι και η μικρούλα πετάγεται και απαντά, «Ζεις μαζί του…», «Και φιλά ο ένας τον άλλο…», συμπληρώνει ο μικρός ξεσπώντας σε γέλια καταλήγοντας, «Και κάνει αγκαλιές ο ένας στον άλλο!».

Στο βίντεο τα παιδιά φαίνονται να παίζουν στο προαύλιο όταν ο δάσκαλος του νηπιαγωγείου τα καλεί να μαζευτούν για μεσημεριανό και τα δύο παιδιά του εξηγούν ότι δεν πρόλαβαν να «παντρευτούν». Η πιο αστεία αντίδραση έρχεται λίγο αργότερα από τον μικρό Leyton, όταν η «μέλλουσα σύζυγός του», του εξηγεί ότι όταν παντρευτούν και γίνουν γονείς, θα πρέπει να ζουν μαζί.

«Τη μαμά μου; Μπορώ να τη βλέπω;», λέει ο μικρός που με την απάντησή του έχει τρελάνει όλες τις αγορομάνες που ταυτίζουν τον πιτσιρικά με τους δικούς τους γιους.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share