Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

20χρονος είχε ένα τρομακτικό ατύχημα, κόπηκε στην μέση και πήρε την μοιραία απόφαση! Όλοι όμως του κάνουν την πιο τραγική ερώτηση!

"Πως μπορείς να..."

17 Μαΐου 2022 11:33
20χρονος είχε ένα τρομακτικό ατύχημα, κόπηκε στην μέση και πήρε την μοιραία απόφαση! Όλοι όμως του κάνουν την πιο τραγική ερώτηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λορέν, 20 ετών, από το Great Falls της Μοντάνα, ζει χωρίς τα πόδια του τα τελευταία δύο χρόνια, αφού ενεπλάκη σε ένα τρομακτικό ατύχημα ενώ εργαζόταν σε μια γέφυρα με ανυψωτικό μηχάνημα. Αποκάλυψε ότι ο ίδιος και οι φίλη του δέχονται συνεχώς μία ακατάλληλη ερώτηση.

Ο άτυχος νεαρός οδηγούσε ένα ανυψωτικό μηχάνημα σε μια γέφυρα, όταν βγήκε από το δρόμο και έπεσε από ύψος 50 μέτρων. Καθηλώθηκε στο έδαφος κάτω από το όχημα τεσσάρων τόνων, με αποτέλεσμα να αποκοπεί το αντιβράχιο του και να συνθλιβεί το κάτω μέρος του σώματός του.

20χρονος είχε ένα τρομακτικό ατύχημα

Ο νεαρός θυμόταν ότι είχε τις αισθήσεις του όλη την ώρα, καθώς κοίταξε κάτω και είδε το χέρι του να εκρήγνυται. Τα πάντα κάτω από τους γοφούς του είχαν συνθλιβεί. Ο νεαρός πήρε τη γενναία απόφαση να επιτρέψει στους γιατρούς να πραγματοποιήσουν χειρουργική επέμβαση που θα ακρωτηρίαζε τα πάντα κάτω από τη μέση του, προκειμένου να σωθεί η ζωή του.

20χρονος είχε ένα τρομακτικό ατύχημα

Παρόλο που ο Λόρεν χειρουργήθηκε, οι γιατροί εξακολουθούσαν να πιστεύουν ότι θα πέθαινε. Αλλά μετά από μια θαυματουργή ανάρρωση, ο νεαρός ζει τώρα τη ζωή του στο έπακρο, δημοσιεύοντας επεξηγήσεις και εβδομαδιαία blogs στο YouTube.

Ο Loren μοιράζεται τον λογαριασμό του στο YouTube με τη κοπέλα του Sabia. Η Sabia είναι αφοσιωμένη στον Loren και έχει μείνει στο πλευρό του σε όλα τα προβλήματα υγείας του. Λόγω των κινητικών προβλημάτων του Loren, η Sabia πρέπει συχνά να τον φροντίζει, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής των σάκων κολοστομίας του και του ντους του.

20χρονος είχε ένα τρομακτικό ατύχημα

Οι γιατροί είχαν προσπαθήσει να σώσουν μέρος του σπέρματός του, αλλά ο ίδιος αποφάσισε ότι δεν ήταν καλή ιδέα. Όταν ρωτήθηκε για το σεξ , η σύζυγος του Loren, Sabia, είπε ότι η ερώτηση ήταν αγενής.

«Δεν θα απαντήσουμε ποτέ σε αυτή την ερώτηση, διότι είναι πολύ ασεβές», είπε η κοπέλα και συμπλήρωσε:

20χρονος είχε ένα τρομακτικό ατύχημα

«Δεν θα ρωτούσατε ένα τυχαίο ζευγάρι στο δρόμο πώς τα πάει στο σεξ, επειδή οι συνθήκες της ζωής μας είναι διαφορετικές. Επειδή κάποιος έχει διαφορετική ζωή από εσάς, δεν σημαίνει ότι μπορεί να σας κάνει προσωπικές ερωτήσεις»

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share