Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

28χρονη έγκυος έχει φουσκώσει τρομακτικά πολύ λίγο πριν γεννήσει. Μόλις δείτε τι έπαθε ο αφαλός της θα ανατριχιάσετε

Σοκαριστική ιστορία

16 Μαΐου 2022 15:07
28χρονη έγκυος έχει φουσκώσει τρομακτικά πολύ λίγο πριν γεννήσει. Μόλις δείτε τι έπαθε ο αφαλός της θα ανατριχιάσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 28χρονη αυτή γυναίκα είναι έγκυος και όπως αποδεικνύεται, το μωρό που κουβαλά είναι άκρως υπερκινητικό μιας και η κοιλιά της ετοιμόγεννης φαίνεται έτοιμη να... εκραγεί. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 32χρονης εγκύου, η οποία «πεθαίνει» στη διάρκεια του τοκετού και τότε ξαφνικά ο άνδρας της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και γίνετε κάτι ανατριχιαστικό.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις απερίγραπτες κινήσεις που κάνει η γυναίκα με την κοιλιά της:

Η εγκυμονούσα μαμά μαζί με τον άντρα της πήγαν στο γυναικολόγο για το καθιερωμένο υπερηχογράφημα. Αυτό που είδαν δεν το περίμεναν!

Η εγκυμονούσα μαμά μαζί με τον σύζυγό της επισκέφτηκαν το γυναικολόγο για να δουν μέσα από το καθιερωμένο υπερηχογράφημα για λίγο τη κόρη τους.

Ποτέ δεν θα μπορούσαν όμως να περιμένουν αυτό που παρακολούθησαν: Η αγέννητη κορούλα τους έπαιζε μέσα στη κοιλιά της μαμάς της!

Αν και είναι αρκετά εκπληκτικό να το βλέπει κανείς, στη πραγματικότητα είναι κάτι αρκετά κοινό. Τα μωρά μέσα στη κοιλιά της μητέρας τους, κάνουν πολλά αστεία και ασυνήθιστα πράγματα.

Μπορεί να τα δείτε να πιπιλίζουν τους αντίχειρες τους, να φτερνίζονται, να ονειρεύονται και να τρομάζουν από τους έντονους θορύβους και τις απότομες κινήσεις της μαμάς.

Φυσικά, μπορούν και να παίξουν, όπως θα δείτε στο βίντεο. Σύμφωνα με τους περισσότερους γιατρούς, αν ένα μωρό παίζει και κλωτσάει, όπως το συγκεκριμένο μωράκι, τότε στη ζωή του θα είναι ευτυχισμένο, υγιή και ακμαίο!

Δείτε το βίντεο:

Ενώ μια άλλη έγκυος μητέρα ενημερώθηκε ότι το μωρό που κυοφορεί θα πεθάνει αλλά συνεχίζει την εγκυμοσύνη της για να δωρίσει τα όργανά του.

Νόμιζαν ότι αυτή η 17χρονη έφηβη ήταν έγκυος... Όταν όμως οι γιατροί είδαν την αξονική της «πάγωσαν»

Όταν η 17χρονη έφηβη Ολίβια Κέι, πήγε στον γιατρό της, έχοντας μια φουσκωμένη κοιλιά, που πονούσε, τότε εκείνος νόμιζε ότι ήταν έγκυος. Όλα όμως άλλαξαν με αυτό που είδε στην αξονική της λίγο αργότερα... Επίσης, μια 27χρονη ήταν 22 εβδομάδων έγκυος όμως πήγε για το υπερηχογράφημα αντιμετώπισε μία έκπληξη.

Μη μπορώντας να διαχειριστεί το πόνο άλλο, η Ολίβια , πλέον 17 ετών, αναγκάστηκε να σπεύσει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μπόρεσαν να καταλάβουν τι πήγαινε στραβά με το «μωρό»

Όπως αποδείχθηκε, η Ολίβια δεν ήταν έγκυος, αλλά είχε έναν όγκο στην αριστερή της ωοθήκη, που ήταν περικυκλωμένη από μια τεράστια κύστη.

Ενώ ο ίδιος ο όγκος δεν ήταν μεγάλος, οι διαστάσεις της κύστης ήταν απίστευτες. Όταν οι γιατροί είδαν την αξονική της, ανακάλυψαν ότι η κύστη της Ολίβια είχε φτάσει το μέγεθος ενός καρπουζιού.

«Ή κύστη ήταν τόσο μεγάλη που πίστευα ότι θα σκάσει σαν μπαλόνι οποιαδήποτε στιγμή – και φοβόμουν ότι ο καρκίνος θα έκανε μετάσταση σε όλο μου το σώμα», θυμάται η έφηβη.

Ευτυχώς, μετά την αφαίρεση του όγκου και της κύστης, μήκους 30 εκατοστών, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Ολίβια ότι ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί.

«Ευτυχώς, οι χειρουργοί αφαίρεσαν επιτυχώς και τα δύο και ο καρκίνος δεν επεκτάθηκε άλλο», δήλωσε η Ολίβια. «Δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί κάποιος να έχει καρκίνο σε τόσο νεαρή ηλικία, και πιστεύεις ότι δεν θα συμβεί ποτέ σε σένα.

Μερικές εβδομάδες μετά την εγχείρηση, η Ολίβια επέστρεψε στις παλιές της δραστηριότητες, κάνοντας αθλητισμό και κάνοντας βόλτες με τους φίλους της.

Ο Δρ. Ρίτσαρντ Χάτσον, ο γυναικολόγος – ογκολόγος που ήταν επικεφαλής της επείγουσας εγχείρησης της Ολίβια , είχε και άλλα απίστευτα νέα για την νεαρή κοπέλα.

Αν και οι γιατροί αφαίρεσαν τον όγκο και την τεράστια κύστη από την ωοθήκη της, η γονιμότητα της Ολίβια δεν επηρεάστηκε καθόλου από την εγχείρηση. Μοιραστείτε αυτή την απίστευτη ιατρική περίπτωση με τους φίλους σας!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share