Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Ραγίζει καρδιές το σκυλάκι που κλαίει με λυγμούς πάνω από το φέρετρο του αφεντικού του!

Σπαρακτικό!

16 Μαΐου 2022 08:53
Ραγίζει καρδιές το σκυλάκι που κλαίει με λυγμούς πάνω από το φέρετρο του αφεντικού του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Kid Vinil ήταν ένας δημοφιλής τραγουδιστής της Βραζιλίας. Έπειτα από μεγάλη μάχη ωστόσο με μία ανίατη ασθένεια, ο 62χρονος πέθανε την περασμένη εβδομάδα. Άφησε πίσω του θαυμαστές, φίλους, συγγενείς – και τον σκύλο του, Cosmo.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο σκηνικό: Ετοιμαζόντουσαν να τη θάψουν κι εκείνη ζούσε και χτυπούσε το φέρετρο

Ο Cosmo ήταν ο καλύτερος φίλος του τραγουδιστή και ήταν πάντα δίπλα του, οπότε ήταν λογικό να είναι εκεί στην κηδεία του. Ενώ πολλοί θρηνούσαν και τον αποχαιρετήσουν με τον τρόπο τους, ο Cosmo ήταν κάτω από το φέρετρο και έκλαιγε.

Τελικά, ένας εκ των φίλων του Kid Vinil σήκωσε τον Cosmo πάνω προκειμένου να μπορέσει να δει για μία τελευταία φορά το αφεντικό του. Το βλέμμα στο πρόσωπο του σκυλιού τα λέει όλα. Καθώς ο Cosmo τον αποχαιρετούσε για μία τελευταία φορά, οι παρευρισκόμενοι δε μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Άλλο ένα τέλειο παράδειγμα το οποίο δείχνει την ανιδιοτελή αγάπη την οποία έχουν τα σκυλιά για τους ανθρώπους που τα φροντίζουν – μία αγάπη τόσο δυνατή που συνεχίζει ακόμα και ύστερα από τον θάνατο.

Παράλληλα, δείτε ακόμη μία παρόμοια σπαρακτική στιγμή με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου:

22 χρόνια αυτή η μητέρα κρατάει ένα φέρετρο στο υπόγειό της - Θα σας σηκωθεί η τρίχα με αυτό που έχει μέσα

μητερα-φερετρο

22 χρόνια μια μητέρα κρατάει ένα φέρετρο στο υπόγειό της. Μόλις δείτε τι έχει μέσα θα σας σηκωθεί η τρίχα. Επίσης, ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε μια κηδεία, όταν λίγο πριν βάλουν το νεκρό στον τάφο μια γυναίκα πήδηξε πάνω στο φέρετρο.

Όπως οι περισσότεροι γονείς, η Tsiuri Kwaratskhelia από την Λαϊκή Δημοκρατία της Γεωργίας ήθελε να κρατήσει το παιδί της κοντά της για πάντα. Αλλά για να το πετύχει, έπρεπε να πάει τα πράγματα στα άκρα. Όταν ο γιος της, Joni Bakaradze, πέθανε η Tsiuri δεν μπορούσε να το αποδεχτεί.

Πράγματι, αποφάσισε πως δεν μπορούσε να τον αφήσει να φύγει και τελικά κράτησε το πτώμα του σε ένα φέρετρο στο υπόγειό της για 22 χρόνια. Διατήρησε το σώμα χρησιμοποιώντας βάλσαμο μέχρι που μία φωνή στο όνειρό της της είπε να χρησιμοποιεί βότκα. Από τότε έκανε μπάνιο σε βότκα κάθε μέρα το άψυχο σώμα του παιδιού της: “Εάν δεν το έκανα αυτό, το σώμα του θα γινόταν μαύρο. Για τα πρώτα 10 χρόνια, άλλαζα τα ρούχα του στα γενέθλιά του” εξήγησε η Tsiuri.

Καθώς όμως περνούσαν τα χρόνια, η υγεία της χειροτέρεψε και δεν μπορούσε πλέον να φροντίζει τον γιο της που είχε γίνει μούμια. Ωστόσο, είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο. Πιστεύει πως αυτό θα βοηθήσει τον εγγονό της να τον θυμάται: “Ο Joni ήθελε το παιδί του να δει τι πατέρα είχε. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος.”

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share