Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Μεγάλη απάτη - Πήγε να "σηκώσει" 600 ευρώ από το ΑΤΜ και αντί για αυτό του αφαιρέθηκαν

Συναγερμός!

9 Μαΐου 2022 09:09
Μεγάλη απάτη - Πήγε να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας Έλληνας πολίτης είχε πέσει θύμα της απάτης των ΑΤΜ, όταν πήγε να σηκώσει από τον τραπεζικό του λογαριασμό 600 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στη Σκιάθο, έπεσε θύμα από πελάτη του με τον πιο περίεργο τρόπο. Ο απατεώνας – πελάτης τον έστειλε σε ATM για να παραλάβει τα χρήματά του, το οποίο υποτίθεται ότι είχε καταθέσει στο λογαριασμό του.

Ο 43χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε τηλεφώνημα την από έναν άγνωστο, που του είπε πως είχε κάνει κράτηση για συνεστίαση στο εστιατόριό του. Μάλιστα, ήθελε να του καταθέσει τα χρήματα μέσω εφαρμογής σε ΑΤΜ. Έτσι, τον έπεισε να πάει στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης τράπεζας του νησιού. Έπειτα, ο επιχειρηματίας έπρεπε να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα του έδινε.

Το θύμα πήγε με τη χρεωστική του κάρτα στο ATM. Στη συνέχεια πληκτρολόγησε το ποσό των 600 ευρώ. Δηλαδή, το χρηματικό ποσό, το οποίο υποτίθεται ότι θα εισέπραττε. Όμως, ο επιχειρηματίας διαπίστωσε έκπληκτος ότι όχι μόνο δεν κατατέθηκε στον λογαριασμό του το συγκεκριμένο ποσό, αλλά για κακή του τύχη του αφαιρέθηκε!

Θέλει προσοχή λοιπόν όταν κάνετε κάποια ανάληψη γιατί όχι μόνο μπορούν να σας κλέψουν τον κωδικό της κάρτας, αλλά και να πέσετε θύμα κάποιον απατεώνων σαν αυτόν. Μετά από το συγκεκριμένο συμβάν, η απάτη καταγγέλθηκε από τον επιχειρηματία στο αστυνομικό τμήμα του νησιού. Οι Αστυνομικές Αρχές διενέργησαν προανάκριση για να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Πήγε να πάρει λεφτά από το ΑΤΜ και τράβηξε το χερούλι του μηχανήματος - Αυτό που συνέβη θα σας αφήσει άφωνους

Ένας άνδρας στάθηκε πολύ τυχερός και εκεί που δεν το περίμενε βρήκε ξεκλείδωτο ένα ΑΤΜ. Όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν κατάφερε να αντισταθεί στον πειρασμό.

Πολλά αξιοπερίεργα μπορούν να συμβούν τελικά σε μια συναλλαγή, σαν αυτό εδώ που συνέβη όταν ανυποψίαστοι σήκωναν χρήματα από ένα ΑΤΜ, αγνοώντας τι τους ετοίμαζε η τράπεζα. Ο άνθρωπος όμως αυτός πήγε να βγάλει χρήματα από το ΑΤΜ και μετά από τη συναλλαγή του, τράβηξε καταλάθος το χερούλι που είχε πάνω το μηχάνημα.

Προς έκπληξη άνοιξε το κουτί που βάζουν τα χρήματα! Κοίταξε λοιπόν για να δει αν τον βλέπουν, βούτηξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε σαν καπνός. Από την αστυνομία του Ντάλας δήλωσαν ότι φαίνεται ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει ληστεία, απλά βρήκε ξεκλείδωτο το ΑΤΜ, ωστόσο τα λεφτά τα πήρε, οπότε έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα μήπως και τον αναγνωρίσει κάποιος γιατί ακόμα τον ψάχνει!

TAGS
 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share