Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Ήρωας δημοσιογράφος βουτά στη θάλασσα για να σώσει 10χρονο που πνιγόταν (video)

Μπράβο του!

6 Μαΐου 2022 11:21
Ήρωας δημοσιογράφος βουτά στη θάλασσα για να σώσει 10χρονο που πνιγόταν (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δημοσιογράφος αυστραλιανού δικτύου σταμάτησε τη live μετάδοσή του για να ορμήσει στη θάλασσα και να σώσει ένα 10χρονο αγόρι που πνιγόταν. Παράλληλα, δείτε

Ο Πολ Μπαρτ παρατήρησε ότι το παιδί πάλευε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσής του χθες το βράδυ και όρμησε στα φουρτουνιασμένα νερά στο Surfers Paradise για να το σώσει. Αργότερα, εθεάθη να βοηθάει άλλους λουόμενους να μεταφέρουν το αγόρι έξω από τη θάλασσα.

«Μια οικογένεια Πακιστανών πήδηξε μέσα στη θάλασσα, και τους ρούφηξε όλους το κύμα» δήλωσε αργότερα στο δίκτυο ο δημοσιογράφος. «Το αγόρι το παρέσυραν τα ρεύματα. Περίπου 4 ή 5 από εμάς πηδήξαμε μέσα και ουσιαστικά τον τραβήξαμε πίσω στην παραλία. Ζει, αναπνέει, έχει τις αισθήσεις του, μιλάει» είπε.

Μάχη με τα κύματα

Τα πλάνα δείχνουν τον Μπαρτ να πέφτει στο νερό προτού σκίσει το πουκάμισό του και σπεύσει να βοηθήσει το αγόρι να κρατηθεί πάνω από το νερό. Του πήρε σχεδόν 10 λεπτά για να βρει το αγόρι, ενώ άλλοι κολυμβητές προσπαθούσαν απεγνωσμένα να το εντοπίσουν μέσα στα άγρια κύματα.

Ο δημοσιογράφος είπε ότι δεν υπήρχε «καμία αμφιβολία» πως ο 10χρονος είχε καταπιεί πολύ νερό.

Επίσης, όπως είπε, έκανε ζωντανό ρεπορτάζ για τους κινδύνους των ρευμάτων που παρασύρουν ανυποψίαστους κολυμβητές σε επικίνδυνα για τη ζωή τους νερά.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share