Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

X-Factor: Απίστευτο σκηνικό με τη Μαρίζα Ρίζου - Μύρισε... τα μαλλιά του και τον πέρασε στην επόμενη φάση! (video)

Ο Ελληνο-ισπανός Τόνυ Βλάχος έβαλε «φωτιά» στο talent show

26 Μαρτίου 2022 22:23
X-Factor: Απίστευτο σκηνικό με τη Μαρίζα Ρίζου -  Μύρισε... τα μαλλιά του και τον πέρασε στην επόμενη φάση! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O 26χρονος, που έχει καταγωγή από την Ισπανία και την Ελλάδα και δηλώνει «muy loco» («πολύ τρελός»), τραγούδησε το «Sex Bomb» του Tom Jones και ξεσήκωσε τους κριτές στο πλατό του X-Factor.

Δείτε επίσης: Πρώην παίκτης του ελληνικού X-Factor θετικός στον HIV

Η Μαρίζα Ρίζου «υπέκυψε» στο ισπανικό του ταμπεραμέντο, τον πλησίασε για να φορέσει το καπέλο του και του μύρισε τα μαλλιά, ενώ ο Χρήστος Μάστορας του είπε χαριτολογώντας: «Τόνυ… την αναστατώνεις!»

Ο Μιχάλης Κουινέλης σχολίασε ότι η εμφάνισή του ήταν αξιοπρεπής και ο Στέλιος Ρόκκος πρόσθεσε ότι τραγούδησε πολύ ωραία. Πέρασε στην επόμενη φάση του bootcamp, με τον Μιχάλη Κουινέλη να του ζητάει να φορέσει το ίδιο άρωμα και στην επόμενη φάση και τη Μαρίζα να απαντάει ότι «Το άρωμα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο».

X-Factor: Ξέσπασαν σε δάκρυα οι κριτές, δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κλαίνε με την σπαρακτική ερμηνεία της

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τραγουδιού μόλις ξεκίνησε και στην χώρα μας, κάνοντας το βράδυ της Κυριακής (20/3) πρεμιέρα. Οι κριτές φαίνεται πως όχι μόνο εντυπωσιάστηκαν από κάποιες ερμηνείες, αλλά μάλιστα δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν και την συγκίνηση τους.

To βράδυ της Κυριακής στη σκηνή του X-Factor, που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Mega, ανέβηκε η νεαρή Λίνα, η οποία με την ερμηνεία της κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές.

Ο Χρήστος Μάστορας μπορεί αρχικά να ενθουσιάστηκε μόνο με την εμφάνιση της, με τους υπόλοιπους κριτές να τον πειράζουν, ωστόσο στη συνέχεια η νεαρή γυναίκα κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές με την ερμηνεία ενός παραδοσιακού τραγουδιού.

Το στιγμιότυπο στο X-Factor που μας άφησε άφωνους

Ο Στέλιος Ρόκκος, βαθιά συγκινημένος, αφού η Λίνα Αλατζίδου τελείωσε την ερμηνεία της, σηκώθηκε, της φίλησε το χέρι και με δάκρυα στα μάτια της είπε:

«Μου έσκισες την ψυχή. Έφυγαν τα φώτα… τα πάντα… Μου μύρισε ποτάμια, βουνά… με ταξίδεψες. Για την ηλικία σου αυτό που έκανες, είναι πολύ σπουδαίο και θέλει πολλή δουλειά… βιώματα», της είπε εμφανώς συγκινημένος ο τραγουδιστής και κριτής.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share