Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστική μάχη: Λιοντάρι εναντίον αρκούδας! Το βίντεο με τις 4.500.000 προβολές

Κόβει την ανάσα!

22 Μαρτίου 2022 13:11
Σοκαριστική μάχη: Λιοντάρι εναντίον αρκούδας! Το βίντεο με τις 4.500.000 προβολές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λιοντάρι εναντίον Αρκούδας: Όταν συναντιούνται οι τιτάνες της φύσης το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ τρομακτικό στη μέση που θα παρακολουθήσετε παλεύουν δύο από τα δυαντότερα ζώα του πλανήτη!

Οι εικόνες είνια αρκετά σκληpές και προκαλούν τρόμο. Αν δεν αντέχετε σας ενημερώνουμε να μην το παρακολουθήσετε…

Στη φύση οι κανόνες δεν υπάρχουν, ο θάνατός σου είναι η ζωή του άλλου. Έτσι συμβαίνει και στην επική μάχη που θα παροκαολουθήσετε. Ποιός θα αντέξει μέχρι το τέλος και θα επιβιώσει…;

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Εικόνες που σοκάρουν: Μανιασμένη λεοπάρδαλη κατασπαράζει δύο λιοντάρια! (Video)

Το λιοντάρι μπορεί να θεωρείται πως είναι ο «βασιλιάς της ζούγκλας», αλλά μια λεοπάρδαλη έφερε την ανατροπή, βάζοντάς τα με δύο εξ αυτών μάλιστα, ενώ αυτό που τους κάνει στο τέλος φαίνεται, ότι θα το θυμούνται για πάντα. Επίσης, σοκαριστικά πλάνα δείχνουν ένα ατίθασο λιοντάρι να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα ενός αυτοκινήτου με τα δόντια του.

Τα άγρια ζώα της σαβάνας, σε αρκετές περιπτώσεις, έχουν παρόμοιες προτιμήσεις στο φαγητό τους, με αποτέλεσμα να έρχονται σε αντιπαράθεση. Κάπως έτσι, στο ακόλουθο βίντεο, τα λιοντάρια και η λεοπάρδαλη κυνηγούν την ίδια τροφή, αλλά στο τέλος γίνεται ανατροπή.

Στο κυνήγι αυτό τα λιοντάρια δεν καταφέρνουν να πιάσουν κανένα ζώο, αλλά η λεοπάρδαλη αντιθέτως πετυχαίνει το σκοπό της, αφήνοντας τους ανταγωνιστές της… νηστικούς να την παρακολουθούν να απολαμβάνει το γεύμα της.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share