Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό σε βάπτιση: Πήραν φωτιά τα μαλλιά της νονάς! (video)

Όλοι στην εκκλησία δεν πίστευαν στα μάτια τους

15 Μαρτίου 2022 14:47
Απίστευτο περιστατικό σε βάπτιση: Πήραν φωτιά τα μαλλιά της νονάς! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απρόοπτο και εν πολλοίς απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη προκάλεσε τα γέλια των καλεσμένων, καθώς τα… μαλλιά της νονάς πήραν φωτιά από την λαμπάδα, κατά τη διάρκεια βάπτισης. Το βίντεο έγινε viral.

Όπως αναφέρει το cretalive, όλα πήγαιναν «ρολόι» στη βάπτιση ενός τρίχρονου μπόμπιρα, σε περιοχή λίγο έξω από το Ηράκλειο, μέχρι τη στιγμή που η νονά Ελίνα έπρεπε να σκύψει λίγο για να «λαδώσει» τον νεοφώτιστο που βρισκόταν μέσα στην κολυμπήθρα.

Έκπληκτοι οι καλεσμένοι είδαν τα σγουρά μαλλιά της νονάς να αρπάζουν φωτιά, όσοι βρίσκονταν κοντά έσπευσαν να την βοηθήσουν και η «εστία» έσβησε γρήγορα χωρίς να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στα μαλλιά της.

Κρήτη: Έψηνε κοψίδια και ταυτόχρονα καλλιεργούσε… χασίς!

Στην αποθήκη της ταβέρνας του, στην Κρήτη, ένας άνδρας είχε στήσει έναν… μίνι χασισόκηπο με τις αστυνομικές αρχές να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης, 22.02.2022, όταν οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία που είχαν σε βάρος του 48χρονου επιχειρηματία, πραγματοποίησαν έλεγχο στην ταβέρνα του στο Λέντα της Μεσαράς.

Εκεί βρήκαν στην αποθήκη να υπάρχει μία «μίνι» καλλιέργεια χασίς με υδροπονική κάνναβη. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 30 δενδρύλλια κάνναβης βρισκόμενα σε στάδιο ανάπτυξης. Την ίδια ώρα, οι αρχές κατάσχεσαν και ποσότητα αποξηραμένων δενδρυλλίων χασίς, αλλά και χασίς από το σπίτι του 48χρονου. Ο άνδρας έχει ήδη συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

κρητη-αστυνομια

Φοβερή: Αυτή είναι η 20άρα από την Κρήτη που έβγαλε νοκ άουτ τον 45χρονο τσαντάκια

Επιτέθηκε σε μία νεαρή κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης για να της κλέψεις μία τσάντα, δεν θα μπορούσε να φανταστεί όμως ότι η φίλη της, αθλήτρια των πολεμικών τεχνών, θα μπορούσε να τον βγάλει νοκ άουτ και τελικά να συλληφθεί.

Παράλληλα, ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε βάρος οδηγού ταξί, όπως ο ίδιος καταγγέλλει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Οι δύο φίλες έκαναν τη βόλτα τους κοντά στην κεντρική αγορά στις πέντε το απόγευμα, όταν ένας ληστής επιτέθηκε στη μία για να της κλέψει την τσάντα.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share