Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Ρωσίδα influencer σπαράζει στο κλάμα γιατί...κλείνει το Instagram στη χώρα της (video)

Η τραγική της εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου...

12 Μαρτίου 2022 12:20
Ρωσίδα influencer σπαράζει στο κλάμα γιατί...κλείνει το Instagram στη χώρα της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρωσίδα που πλαντάζει στο κλάμα σύμφωνα με όσα αναφέρει το Nexta Tv δεν κλαίει λόγω του πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία αλλά επειδή δεν θα έχει λογαριασμό στο Instagram μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία μετά την εισβολή.

Υπενθυμίζεται ότι η ρωσική αρχή τηλεπικοινωνιών Roskomnadzor αποφάσισε να περιορίσει την πρόσβαση στο Instagram για τους κατοίκους της Ρωσίας, καθώς θεωρεί ότι ασκείται προπαγάνδα για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το Reuters, η Ρωσία κατηγόρησε το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι προπαγανδίζει την βία κατά των Ρώσων στρατιωτών σε σχέση με την εμπλοκή τους στην Ουκρανία.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ιταλοί κατάσχεσαν το μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο - Ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη (photo)

Οι κυρώσεις στους Ρώσους ολιγάρχες πέφτουν βροχή, με τον τελευταίο που μπαίνει στη «μαύρη λίστα» να είναι ο Αντρέι Μελνιτσένκο. Ο Ρώσος εκατομμυριούχος, είδε τις ιταλικές Αρχές να κατάσχουν το μέγα γιοτ του, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο στο είδος του.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ηχησαν σειρήνες για αεροπορική επιδρομή στις περισσότερες πόλεις! Σφίγγει η ρωσική «τανάλια» γύρω από το Κίεβο - Ισχυρές εκρήξεις κοντά στο κέντρο (Video)

Στον Μελνιτσένκο επιβλήθηκαν κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 9 Μαρτίου ως μέρος των διευρυμένων μέτρων κατά των Ρώσων ολιγαρχών. Σύμφωνα με την ΕΕ, είναι ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου παραγωγού λιπασμάτων EuroChem Group και της εταιρείας άνθρακα SUEK.

To Sailing Yacht A είναι σχεδιασμένο από τον Φίλιπ Σταρκ και έχει ναυπηγηθεί από τη Nobiskrug στη Γερμανία. Η απόφαση του Συμβουλίου της ΕΕ, η οποία ενέκρινε κυρώσεις κατά του Μελνιτσένκο, σημείωσε ότι ο ίδιος και άλλοι 36 επιχειρηματίες συναντήθηκαν με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά την εισβολή στην Ουκρανία για να συζητήσουν τις πιθανές οικονομικές επιπτώσεις των κυρώσεων της ΕΕ και των ΗΠΑ.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share