Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Όταν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χόρευε με δερμάτινο κολάν και γόβες! (video)

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral

4 Μαρτίου 2022 21:57
Όταν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χόρευε με δερμάτινο κολάν και γόβες! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυστυχώς μέσα σε αυτές τις συνθήκες πολέμου, εύκολα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να αποσπάσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή και να την πάνε αλλού.

Δείτε επίσης: Όταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας χόρευε σάλσα στο DWTS της Ουκρανίας και καθήλωνε τα πλήθη

Όλοι θα έπρεπε να μένουν προσηλωμένοι στο να βάλουν ένα τέλος σε αυτόν τον το πόλεμο όπου εκατοντάδες χάνουν την ζωή τους καθημερινά, ωστόσο επιλέγουν να ασχοληθούν με άλλα θέματα. Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χορεύει πάνω στις γόβες στιλέτο, σ’ ένα μουσικό βίντεο, που κυκλοφόρησε το 2014 και κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, ένα μουσικό βίντεο δείχνει τον πρόεδρο της Ουκρανίας να χορεύει φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες, δερμάτινο κολάν και ένα γυαλιστερό μπολερό.

Η συμμετοχή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε βίντεο κλιπ

Στο μουσικό βίντεο, παραγωγής του στούντιο Kvartal 95 του Ζελένσκι, φαίνεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τρεις ακόμα άντρες να λικνίζονται πάνω στις γόβες στιλέτο, με ιδιαίτερη άνεση και στιλ.

Ο τίτλος του τραγουδιού του Ζελένσκι και της παρέας του μεταφράζεται σε «Made In Ukraine», ενώ το βιντεοκλίπ χαρακτηρίζεται ως «παρωδία» ενός ουκρανικού synth pop dance boyband που ονομάζεται και δημιουργήθηκε στο Κίεβο το 2010.

Οι Kazaky έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο παρελθόν. Μάλιστα, συναυλία τους στο Κιργιστάν προκάλεσε τη διαμαρτυρία 300 περίπου ανθρώπων, οι οποίοι θέλησαν «να υπερασπιστούν τις παραδοσιακές αξίες», όπως υπογραμμίζει το Pink News. Παρόμοια ιστορία συνέβη και όταν οι Kazaky εμφανίστηκαν στη ρωσική πόλη Perm, το 2013.

Υπηρέτης του Λαού: Στον Ant1 η σειρά που πρωταγωνιστεί ο Ζελένσκι - Πότε κάνει πρεμιέρα

υπηρετησ-του-λαου-ζελενσκι

Από την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 21:00, και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, ο Ant1 θα παρουσιάσει, αποκλειστικά για την ελληνική τηλεόραση, την πολυσυζητημένη κωμική – σατιρική σειρά του 2015 «Υπηρέτης του Λαού» («Servant Of The People»), την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σε μια τραγική συγκυρία, για τον ίδιο τον Ζελένσκι, για τη χώρα του, αλλά και για τις παγκόσμιες γεωπολιτικές ισορροπίες, ο «Υπηρέτης του Λαού» είναι ένα σημαντικό ντοκουμέντο για την πορεία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η καλύτερη υποστήριξη που μπορεί να προσφέρει η παγκόσμια τηλεοπτική βιομηχανία στην Ουκρανία, σε αυτή τη δραματική στιγμή, είναι να μοιραστεί αυτήν την ιστορία, με τον υπόλοιπο κόσμο.

Για πολλούς, η σειρά άνοιξε στον Ζελένσκι τον δρόμο προς τον προεδρικό θώκο. Μετά την τεράστια επιτυχία της, ο ίδιος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία στις εκλογές του 2019, τις οποίες και κέρδισε με το κόμμα του το οποίο ονομάστηκε και αυτό «Υπηρέτης του Λαού».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share