Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Σε παρακαλώ μπαμπά, μην πεθάνεις": Η σπαρακτική στιγμή που ο γιός κλαίει πάνω από τον πατέρα του που χτυπήθηκε από ρωσικά τανκς (video)

Ανατριχιαστική στιγμή!

4 Μαρτίου 2022 10:35
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ένατη ημέρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία ξεκίνησε, με τη χώρα να μετρά για μία ακόμη ημέρα νεκρούς.

Μία από τις πιο σπαρακτικές σκηνές, που προβλήθηκε το τελευταίο 24ωρο από τη DailyMail ήταν η στιγμή που ένας γιος εκλιπαρεί τον πατέρα του να κρατηθεί στη ζωή, μετά από χτύπημα ρωσικών τανκς.

Παράλληλα, δείτε το σοκαριστικό βίντεο με τα ρωσικά τανκς να στοχεύουν δημοσιογράφους

Η ψευδαίσθηση των ισχυρισμών του Προέδρου Πούτιν ότι δεν στόχευε αμάχους αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ καθώς εμφανίστηκε βίντεο με ένα οικογενειακό αυτοκίνητο να κατακλύζεται από πυρά τανκς σε έναν ήσυχο επαρχιακό δρόμο έξω από το Κίεβο.

Ο Ρώσος ηγέτης απηύθυνε χθες μια ομιλία υποστηρίζοντας ότι οι «γκάνγκστερ» Ουκρανοί ηγέτες που χρησιμοποιούν «ανθρώπινες ασπίδες» ήταν ο πραγματικός λόγος που σκοτώθηκαν τόσοι πολλοί άμαχοι από την επίθεση των στρατευμάτων του στη χώρα.

Ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες εμφανίστηκαν πλάνα που δείχνουν έναν πατέρα και τον ενήλικο γιο του να εξαπολύουν βόμβες με τανκς καθώς προσπαθούσαν να σώσουν τα τρία σκυλιά τους, έχοντας ήδη εγκαταλείψει μια φορά την πόλη τους κοντά στο Κίεβο.

Ο γιος που τράβηξε το τρομακτικό βίντεο - ο οποίος δεν κατονομάζεται από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης - βιντεοσκοπούσε από τη θέση του συνοδηγού καθώς το αυτοκίνητό τους αναγκάστηκε να παρασυρθεί στην άκρη του δρόμου αφού συνάντησε μια ρωσική αυτοκινητοπομπή.

Αφού σταματούν και καθώς ζητάει από τον πατέρα του να κάνει όπισθεν, και με τον στρατό σε αρκετή απόσταση, σφαίρες σκίζουν το όχημα.

«Βγες έξω και ξάπλωσε», φωνάζει στον πατέρα του, ο οποίος ονομάζεται από τα μέσα ενημέρωσης ως Oleh Bulavenko. 'Μπορείς να με ακούσεις? Γυρίστε πίσω και κάντε την πάπια δεξιά ».

Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις, σε ικετεύω», εκλιπαρεί.

Όμως λίγες στιγμές αργότερα ο πατέρας του πέθανε από τα τραύματά του, ξαπλωμένος στο χαντάκι που τον έσυραν.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share