Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξωφρενικό σκηνικό με μαθήτρια που χτύπησε 30 φορές στο κεφάλι συμμαθήτρια της (video)

Οι συμμαθητές τους παρακολουθούσαν και γελούσαν

18 Φεβρουαρίου 2022 09:58
Εξωφρενικό σκηνικό με μαθήτρια που χτύπησε 30 φορές στο κεφάλι συμμαθήτρια της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία μαθήτρια λυκείου του Λας Βέγκας συνελήφθη και κατηγορήθηκε επειδή γρονθοκόπησε ένα άλλο κορίτσι περισσότερες από 30 φορές ενώ οι συμμαθητές του στέκονταν δίπλα και γελούσαν - σε μια βίαιη επίθεση που καταγράφηκε σε βίντεο και κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, δείτε γραφείο τελετών που έκανε ταφόπλακα Μέρκελ, Ομπάμα και Τραμπ

Η επίθεση έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη, όταν η μαθήτρια του Λυκείου του Λας Βέγκας εισέβαλε σε ένα άλλο κορίτσι που καθόταν στη θέση της και τη γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο κεφάλι από πίσω, καθώς κάποιος -πιθανώς ο δάσκαλος- άπλωσε τα χέρια του στον δράστη και φώναξε: «Σταμάτα , σταμάτα σταμάτα. Φύγε από πάνω της».

Η κοπέλα που δέχεται επίθεση στο θρανίο της σηκώνει τα χέρια της σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό της, αλλά η άλλη κοπέλα συνεχίζει να τη χτυπά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και του προσώπου.

Γέλια ακούγονται από τους μαθητές στην αίθουσα, καθώς η δράστης συνεχίζει να χτυπά, πριν φύγει.

Το βίντεο τελειώνει με το θύμα μπρούμυτα στο θρανίο του. Δεν σηκώνει το κεφάλι της. Παραμένει ασαφές σε ποιο βαθμό τραυματίστηκε ή σε ποια κατάσταση βρίσκεται.

Το αστυνομικό τμήμα της σχολικής περιφέρειας Clark County είπε στο KTNV ότι ένας μαθητής του Λυκείου του Λας Βέγκας αναφέρθηκε για μπαταρία την περασμένη Τετάρτη.

Οι διευθυντές του γυμνασίου του Λας Βέγκας δήλωσαν ότι γνωρίζουν την επίθεση και «παίρνουν πολύ σοβαρά αυτό το περιστατικό».

«Οι βίαιες πράξεις, οι επιθέσεις και ο εκφοβισμός δεν θα γίνουν ανεκτές στη Σχολική Περιοχή Clark County, και όσοι επιλέξουν να συμμετάσχουν σε αυτές τις δραστηριότητες θα διωχθούν στο μέγιστο βαθμό του νόμου», είπε ο Έφορος Jesus F. Jara.

Πηγή: DailyMail

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share