Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Το αεροπλάνο δεν πάει πουθενά": Αστυνομικοί σταματούν πτήση για να κατεβάσουν κάτω ζευγάρι μετά από έντονο καβγά (video)

Απίστευτο σκηνικό!

16 Φεβρουαρίου 2022 09:32
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η δραματική στιγμή που ένας κορυφαίος δικηγόρος έλαβε εντολή από ένοπλη αστυνομία να αποχωρήσει από την πτήση της British Airways - μετά από καυγά που ξέσπασε όταν η αεροπορική εταιρεία υποβάθμισε την νταντά της οικογένειάς του από business class σε οικονομική.

Παράλληλα, δείτε το βίντεο με 30χρονη μητέρα που παραδέχεται ότι δέρνει τα παιδιά της

Στο βίντεο, δύο αστυνομικοί στέκονται δίπλα στον Charles Banner, QC, 41, καθώς του ζητούν να φύγει από την πτήση BA 2578 που είχε προορισμό το Τορίνο.

Τα πράγματα οξύνθηκαν όταν ο κ. Μπάνερ ενημερώθηκε ότι η νταντά τους είχε λάβει θέση στην οικονομία μόνο όταν έφτασε στην πύλη επιβίβασης.

Ο κ. Μπάνερ πλήρωσε εισιτήρια για business class, αλλά η νταντά του είχε υποβαθμιστεί επειδή η ΒΑ υπερπώλησε την πτήση.

Επέμεινε να επιτραπεί στην νταντά να πάει μαζί με αυτόν και την Τετιάνα στην business class επειδή ήθελαν να δουλέψουν κατά τη διάρκεια της δίωρης πτήσης και ξέσπασε έξαλλος καυγά.

Στο βίντεο, ένας αξιωματικός λέει στον Μπάνερ: «Μπορούμε να μιλήσουμε έξω» και στη συνέχεια επαναλαμβάνει: «Μπορούμε να μιλήσουμε έξω».

Στη συνέχεια προειδοποιεί τον δικηγόρο που πετά ψηλά: «Το αεροσκάφος δεν θα πάει πουθενά μέχρι να τελειώσουμε τη συζήτηση».

Ο συνάδελφος του αστυνομικού προσθέτει: «Έχουμε πολλά να συζητήσουμε… Όσο πιο γρήγορα το κάνουμε αυτό».

Όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Roll την Παρασκευή, ο κ. Banner βρισκόταν στην πτήση στις 3 Φεβρουαρίου από το αεροδρόμιο Heathrow με τη σύζυγό του Tetyana Nesterchuk, τα δύο παιδιά τους, ενός και τεσσάρων ετών, και τη νταντά τους.

Η Tetyana, η οποία είναι ουκρανικής καταγωγής, είναι επίσης κορυφαία δικηγόρος, ειδικεύεται στο εμπορικό και δημόσιο δίκαιο, αλλά απολαμβάνει το pole dancing στον ελεύθερο χρόνο της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της να παίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κύριος Μπάνερ δεν είναι ορατός στο βίντεο, καθώς ένας από τους αστυνομικούς σκύβει από πάνω του και πολλά από αυτά που λέει δεν ακούγονται λόγω του θορύβου του παρασκηνίου στο αεροπλάνο.

Αλλά καθώς παρακαλεί τους αξιωματικούς, μπορεί να ακουστεί να λέει ότι θα προτιμούσε να «συζητήσει αυτό εδώ», με αποτέλεσμα ένας από τους αξιωματικούς να επιμείνει: «Όχι, δεν το κάνετε».

Στη συνέχεια ο συνάδελφός του κουνάει τη γροθιά του, με τον αντίχειρα να βγαίνει προς τα έξω, υποδεικνύοντας την μπροστινή έξοδο του αεροπλάνου και επαναλαμβάνει: «Μπορούμε να πάμε έξω, παρακαλώ».

Καθώς ο άλλος αστυνομικός φαίνεται να εξηγεί την κατάσταση, κάτι που δεν ακούγεται ξεκάθαρα, ακούγεται να λέει: «Πες το έτσι, μπορούμε να το συζητήσουμε πολύ, πολύ όμορφα».

Η απάντηση του κ. Banner επίσης δεν ακούγεται καθαρά, αλλά ακούγεται να παρακαλεί: «Αυτό είναι άδικο».

Καθώς η συζήτηση συνεχίζεται, ένας από τους αστυνομικούς του λέει: «Η οικογένειά σου…δεν θα πας».

Αμέσως μετά, ο κύριος Μπάνερ και η οικογένειά του, συνοδευόμενοι από την νταντά τους έφυγαν από το αεροπλάνο.

Πηγή: DailyMail

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share