Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Η σπαρακτική κίνηση σκύλου στους ιδιοκτήτες που τον εγκατέλειψαν (video)

Θα σας πάρουν τα ζουμιά!

9 Φεβρουαρίου 2022 12:09
Η σπαρακτική κίνηση σκύλου στους ιδιοκτήτες που τον εγκατέλειψαν (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σκηνή εγκατάλειψης είναι θλιβερή, αλλά σήμερα αυτό το μικρό σκυλί έχει την οικογένεια που του αξίζει.

Παράλληλα, δείτε τη σκυλίτσα που γεννήθηκε τυφλή και θέλανε να της κάνουν ευθανασία

Αν και τα ζώα δεν είναι σε θέση να μιλήσουν, μερικές φορές δεν χρειαζόμαστε λέξεις για να καταλάβουμε πώς αισθάνονται.

Η έκφραση του σκύλου Zeppelin, αυτή τη στιγμή που εγκαταλείφθηκε από τους πρώην κηδεμόνες του, καθιστά πολύ σαφές τι ένιωθε: φόβο, ανασφάλεια και την απεγνωσμένη επιθυμία να επιστρέψει στο σπίτι.

Το ζώο βρέθηκε από την ΜΚΟ The Abandoned Ones σε ένα πολύ απομακρυσμένο και επικίνδυνο μέρος, όπου περνούσαν πολύ λίγοι άνθρωποι. Σε μια ανάρτηση τους στο Facebook, η ΜΚΟ είπε τι συνέβη, ισχυριζόμενοι ότι δεν καταλάβαιναν γιατί κάποιος θα άφηνε το σκυλί σε ένα τέτοιο μέρος, όταν θα μπορούσε να το παραδώσει σε κάποιο ίδρυμα που φροντίζει τα ζώα.

σκύλος

Αυτό που συγκίνησε περισσότερο τους διασώστες του ήταν ότι ο Zeppelin τους συνόδευε με μεγάλη ετοιμότητα, σαν να ήθελε να απομακρυνθεί από εκείνο το μέρος, όπου κατέληξε χωρίς να έχει ιδέα γιατί.

Μετά από λίγη αναζήτηση, η ομάδα της ΜΚΟ κατάφερε να εντοπίσει τον πρώην κηδεμόνα του, ο οποίος είπε ότι τον άφησε επειδή “δεν είχε χρόνο για αυτόν”, κάτι παράλογο που δεν περίμεναν να ακούσουν. Ευτυχώς, το σκυλάκι σώθηκε από τους καλύτερους ανθρώπους, οι οποίοι συγκινήθηκαν από την κατάστασή του και δεσμεύθηκαν να μην του επιτρέψουν να περάσει ξανά από μια παρόμοια κατάσταση.

Ο Zeppelin ζει στις εγκαταστάσεις της ΜΚΟ, με την συντροφιά άλλων σκύλων με παρόμοια ιστορία με αυτόν, μέχρι να είναι έτοιμος και να του βρουν ένα σπίτι. Εκεί έχουν όλα όσα χρειάζονται για να ζήσουν με υγεία, ευτυχία και, πάνω απ ‘όλα, πολλή αγάπη.

Από τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν από τον ιστότοπο, είναι πιθανό να δούμε ότι οι εκφράσεις του σκύλου άλλαξαν με την πάροδο του χρόνου, καθώς ανακάλυψε την ευτυχία μαζί με νέους ανθρώπους και τετράποδους φίλους, που δεν θα σκεφτόταν ποτέ να τον απορρίψουν.

σκύλος

Φυσικά, ο Zeppelin δεν έχει ξεχάσει τους πρώην κηδεμόνες του, καθώς η πίστη των σκύλων είναι κάτι μοναδικό και ισχυρό, αλλά τώρα μπορεί να επικεντρωθεί μόνο στο να είναι ευτυχισμένος, μέχρι να βρει ένα οριστικό σπίτι, μαζί με προσεκτικά επιλεγμένους ανθρώπους, που θα κάνουν το καλύτερο για αυτόν.

Η ιστορία αυτού του σκύλου είναι ίδια με αυτή πολλών άλλων που εγκαταλείπονται από αυτούς που αγαπούν περισσότερο. Η έκφραση της θλίψης τους, όταν εγκαταλείπονται, δείχνει ότι τα ζώα έχουν συναισθήματα και βοηθούν στην ενίσχυση του μηνύματος ότι, πριν τα πάρουμε, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι με κάθε τρόπο, καθώς αξίζουν μια πλήρη οικογένεια.

Το να εγκαταλείψεις ένα τόσο πιστό ζώο είναι απαράδεκτο, μοιράσου την περίπτωση αυτού του σκύλου και συγχαίρω τους εθελοντές που βοήθησαν να τον σώσουν. Πείτε όχι στην εγκατάλειψη των ζώων!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share