Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κι όμως ο έρωτας μπορεί να αργήσει! Γνωρίστηκαν στα 80 τους και ζουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Τι κι αν ο έρωτας έρθει στα 20 ή στα 80;

26 Ιανουαρίου 2022 14:03
Κι όμως ο έρωτας μπορεί να αργήσει! Γνωρίστηκαν στα 80 τους και ζουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ζευγάρι από την Εσθονία, η Linda και ο Uno, συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1946, και βρέθηκαν ξανά το 2014 όπου και ερωτεύτηκαν παράφορα…στα 80 τους. Μέχρι και σήμερα δηλώνουν βαθιά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι!

Η Alina Birjuk, φοιτήτρια φωτογραφίας στην Εσθονική Ακαδημία Τεχνών, δείχνει μέσα από αυτό το φωτορεπορτάζ ότι ο έρωτας δεν γνωρίζει από ηλικίες και μπορεί να σε χτυπήσει κατακούτελα ανά πάσα ώρα και στιγμή.

«Η πρώτη φορά που συνάντησα τη Linda και τον Uno ήταν το φθινόπωρο του 2020. Περπατούσα προς το σπίτι μου και τους είδα μαζί. Μου έκαναν τεράστια εντύπωση και ήθελα πραγματικά να τους γνωρίσω.

Αφού δημοσίευσα μια φωτογραφία τους στο Instagram, ένας φίλος επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι ήταν η γιαγιά του στη φωτογραφία – και αργότερα με έφερε σε επαφή με το ζευγάρι.

έρωτας

Δέχτηκαν με χαρά να συνεργαστούν μαζί στο κομμάτι της φωτογραφίας. Το να βρίσκομαι κοντά τους και να μαθαίνω την ιστορία τους ήταν αναζωογονητικό. Ξέφυγα από την ιδέα ότι μόνο οι νέοι άνθρωποι μπορούν να ερωτευτούν παράφορα. Συνειδητοποίησα ότι η αληθινή αγάπη μπορεί να προκύψει σε οποιαδήποτε ηλικία.

Ο Uno και η Linda ερωτεύτηκαν το 2014, όταν η Linda ζήτησε από τον Uno να βγουν για καφέ. Είχαν γνωριστεί και στο παρελθόν – το 1946, σε ένα πανεπιστήμιο. Αλλά ο χρόνος που πέρασαν μαζί εκεί ήταν περιορισμένος. Ο Uno αποβλήθηκε μετά από ένα χρόνο, ενώ η Linda συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της.

Μετά από πολλά χρόνια και αφού χήρεψαν, συναντήθηκαν ξανά στην κηδεία ενός στενού τους φίλου το 2014. Γνώρισαν ξανά ο ένας τον άλλον, πίνοντας καφέ, κονιάκ και τρώγοντας γλυκά. Μετά από δύο βραδιές που πέρασαν μαζί, το ζευγάρι συνειδητοποίησε πόσο πολύ απολάμβανε να είναι ο ένας κοντά στον άλλο. Από τότε, είναι αχώριστοι».

ερωτευμένοι

Τα λόγια του ζευγαριού στην φοιτήτρια για το πώς βλέπουν τη σχέση τους είναι υπέροχα και μας γεμίζουν αισιοδοξία και συγκίνηση.

«Όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο γρήγορα περνάει ο χρόνος και τόσο περισσότερο αισθάνεσαι ότι είσαι πολύ απασχολημένος και ότι έχεις όλο και περισσότερα πράγματα να κάνεις. Μας αρέσει να πιστεύουμε ότι έχουμε ακόμα πολύ χρόνο μπροστά μας, παρόλο που τα χρόνια συνεχίζουν να περνούν με ταχύτητα φωτός. Δεν θέλουμε να διδάξουμε τίποτα στους νέους, θέλουμε να μάθουμε από αυτούς. Είμαστε μόλις 95 ετών, ολόκληρη η ζωή μας είναι μπροστά μας».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share