Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Ντελιβεράς-ήρωας μέσα στο χιόνι γίνεται viral - «Είναι η 5η φορά που πέφτω…» (video)

Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τους διανομείς

25 Ιανουαρίου 2022 16:32
Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Ντελιβεράς-ήρωας μέσα στο χιόνι γίνεται viral - «Είναι η 5η φορά που πέφτω…» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας ντελιβεράς που διαθέτει λογαριασμό στο TikTok, έχει γίνει viral από χθες με το video που ανέβασε.

Και αυτό γιατί στην προσπάθειά του να παραδώσει τις παραγγελίες είχε πέσει 5 φορές, με την τελευταία να την τραβάει βίντεο ενώ βρισκόταν και αυτός και το μηχανάκι του στον παγωμένο δρόμο.

Ο Παναγιώτης Κριεμάδι όπως είναι το όνομά του, μιλώντας στο OPEN είπε πως το έκανε για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, προκειμένου να μην παραγγείλει, εκτός και αν είναι κάποιος ηλικιωμένος ή έχει ανάγκη.

Το βίντεο στο TikTok για όσους παραγγέλνουν με την κακοκαιρία των ημερών που έγινε viral

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" πολιορκεί την Αττική τις τελευταίες ώρες, έχοντας σκεπάσει μεγάλο μέρος του λεκανοπεδίου με χιόνι και έχοντας προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιοι οδηγοί και από πού μπορούν να παραλάβουν τα οχήματά τους.

ντελιβερασ-τικ-τοκ

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που έχουν εγκλωβιστεί στους δρόμους της Αττικής, ενώ με δυσκολία συνεχίζεται ακόμα και σήμερα η κυκλοφορία σε πολλές από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Εκτός αυτών, τα «στενά», ειδικά σε περιοχές με πυκνή χιονόστρωση δεν καθαρίζονται με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αποσπέλαστα με ΙΧ και φυσικά με μηχανάκι.

Ο TikToker, Χρήστος Ράφτας που έχει γίνει συχνά viral το τελευταίο διάστημα με τα χιουμοριστικά του βίντεο, αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο εκείνους που παραγγέλνουν ντιλίβερι αψηφντας τον χιονιά.

Στο βίντεο παραδίδει ο ίδιος μια παραγγελία, ειρωνευόμενος φυσικά τον πελάτη πως έφτασε ασφαλέστατα στο σημείο.

Δείτε το βίντεο

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share