Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα κλάψετε! Η τρυφερή κίνηση σκύλου σε 10χρονο κοριτσάκι που μας "έστειλε"

Συγκινητικό!

24 Ιανουαρίου 2022 10:53
Θα κλάψετε! Η τρυφερή κίνηση σκύλου σε 10χρονο κοριτσάκι που μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ιστορία ενός σκύλου ήρωα που μόνο με μια αγκαλιά κατάφερε να διατηρήσει στη ζωή και να βοηθήσει να επιβιώσει ένα δεκάχρονο εξαφανισμένο κορίτσι μέσα σε χιονοθύελλα. Μια ιστορία που θα μπορούσε να είχε διαφορετικό τέλος αν δεν έφτανε έγκαιρα η βοήθεια, καθώς στην πόλη Uglegorsk οι βαθμοί πέφτουν πολύ, ειδικά τη νύχτα.

Πώς εξαφανίστηκε το κορίτσι

Η Βίκα Ζ. έφευγε από το σχολείο όταν χάθηκε στο δρόμο για το σπίτι λόγω χιονοθύελλας. Το 10χρονο κορίτσι ξύπνησε μόνο του με ένα αδέσποτο σκυλί, τη μοναδική πηγή θερμότητας. Η Βίκα αγκάλιασε τον σκύλο και περίμενε 18 ώρες για να φτάσει βοήθεια. Πραγματικό θαύμα που βρέθηκε ακόμα ζωντανή!

σκυλος-κοριτσι

Η αγάπη της Βίκα για τα σκυλιά

Η Βίκα αγαπά πολύ τα σκυλιά και στην πόλη της τους μιλάει συχνά και τα ταΐζει στο δρόμο. Ποτέ δεν πίστευε ότι μια μέρα ένα από αυτά τα σκυλιά θα της έσωζε τη ζωή. Στο Uglegorsk, οι θερμοκρασίες πέφτουν συχνά κάτω από το μηδέν βαθμούς. Όταν η μικρή Βίκα έφυγε από το σχολείο περίπου στη μία το μεσημέρι, φυσούσε δυνατός αέρας και έξω ήταν -11°. Η Βίκα πρέπει να σταμάτησε για να αγκαλιάσει μερικά σκυλιά στο δρόμο για το σπίτι και έτσι ξέφυγε από το μονοπάτι. Η χιονοθύελλα, που ξέσπασε τότε, σίγουρα δεν τη βοήθησε να επιστρέψει στην αρχική της πορεία της.

Το κοριτσάκι χάθηκε στη χιονοθύελλα, αλλά ευτυχώς κατάφερε να μείνει με ένα αδέσποτο σκυλάκι. Οι διασώστες και οι εθελοντές που την έψαχναν για ώρες τη βρήκαν ξαπλωμένη σε ένα χαρτόνι μαζί με έναν σκύλο. Η Βίκα είχε αγκαλιάσει το ζώο όλη τη νύχτα και ζεστάθηκε ως εκ θαύματος. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί είδαν κρυοπαγήματα, αλλά τίποτα που δεν μπορούσε να θεραπευτεί.

Αυτό το κοριτσάκι ήταν πολύ τυχερό που επιβίωσε από μια τρομερή εμπειρία όπως αυτή και είμαστε σίγουροι ότι τα τετράποδα θα συνεχίσουν να είναι οι καλύτεροί της φίλοι για το υπόλοιπο της ζωής της.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share