Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Ρίγη συγκίνησης: Άντρας ξεσπά σε κλάματα όταν βρίσκει μετά από καιρό τον σκύλο του που χάθηκε στο χιόνι (video)

Μια εβδομάδα μετά από αυτή την τρομερή απώλεια, ο άνθρωπος ρίχνει δάκρυα χαράς...

15 Ιανουαρίου 2022 18:59
Ρίγη συγκίνησης: Άντρας ξεσπά σε κλάματα όταν βρίσκει μετά από καιρό τον σκύλο του που χάθηκε στο χιόνι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ένας σκύλος δραπέτευσε από το σπίτι του, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη τον ιδιοκτήτη του, από τη Μοντάνα (Ηνωμένες Πολιτείες).

Ο Ρότζερ Τζέικομπς , 68 ετών, ήταν απελπισμένος που δεν έβρισκε τον σκύλο του που ονομαζόταν Σάλτι . Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, το 7χρονο ζώο εκμεταλλεύτηκε μια ξεκλείδωτη πόρτα για να βγει κρυφά από το ακίνητο. Ο σκύλος χάθηκε στο χιόνι για μια εβδομάδα, αναφέρει η Metro σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2022.

Το καλύτερο κόλπο: Έτσι θα καθαρίσετε αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες του σκύλου από το χαλί

« Έκανε τις διακοπές των Χριστουγέννων λίγο λιγότερο φωτεινές », είπε η κόρη, « περάσαμε μέρα και νύχτα αναζητώντας τον, προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τα ίχνη του στο χιόνι. Παρά τις τεράστιες προσπάθειες της οικογένειας, ο Σάλτι δεν βρέθηκε πουθενά. Για τον Roger Jacobs , αυτή η απώλεια ισοδυναμούσε με « μια σφαίρα στο στομάχι ».

Μια συγκινητική επανένωση

Η ελπίδα άρχισε σιγά σιγά να ξαναγεννιέται στις 29 Δεκεμβρίου. Ένας φίλος επικοινώνησε με την οικογένεια για να αναφέρει την παρουσία ενός αδέσποτου σκύλου κοντά σε ένα ποτάμι στο Huntley . « Έκανα ό,τι μπορούσα για να μην ελπίζω πάρα πολύ, ειδικά αφού ο Σάλτι είχε φύγει για μια εβδομάδα όταν οι θερμοκρασίες ήταν κάτω από το μηδέν », είπε η κόρη του Ρότζερ .

Μόλις έφτασαν εκεί, τα μέλη του νοικοκυριού αναγνώρισαν αμέσως τον τετράποδο σύντροφό τους. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο δείχνει τη συγκινητική επανένωση του Ρότζερ και του Σάλτι .

Το θηλυκό σκυλί πλησίασε τον αγαπημένο της άνθρωπο, κουνώντας την ουρά της χαρούμενη. Ο τελευταίος έσκυψε για να την αγκαλιάσει, δάκρυα χαράς πλημμύρισαν το πρόσωπό του που έλαμπε από ευτυχία.

Η θηλυκή σκυλίτσα αναρρώνει από τη δοκιμασία της

Ως αποτέλεσμα της απόδρασής της στην ερημιά, η Σάλτι έχασε βάρος και τραυμάτισε το πόδι της . Παρά μια εβδομάδα που πέρασε σε συνθήκες παγετού , το σκυλάκι παραμένει γενικά καλά στην υγεία της.

« Η πληγή στο πόδι της επουλώνεται καλά και έχει επιστρέψει στον κανονικό τρόπο ζωής της» . Ευτυχώς, τελείωσαν όλα καλά.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share